1300-a kocka lada szerintetek mennyit eszik? Úgy hogyha azért nyomom neki városban meg magánúton olyan max 100 km/h
Nm tudom... nekem a legjobb barátom, gyerekkori osztálytársam faterja az Épfunál dolgozott annak idején teherautó szerelőként. Többet között Zileket is javított. Aztán később mikor nyugdíjazták, otthon szerelt Ladákat a 80-as, 90-es években.
Szóval ő mondta ezt az üresen 60, rakottan 80 litert. Én hiszek neki, de ezen nem fogunk összeveszni. 80 vagy 100 liter az már majdnem mindegy.
Az 1300-as 4-es váltóval kb. úgy fogyaszt, ahogy az előző hozzászólók írják, viszont a benzines ZIL fogyasztásával egyáltalán nem értek egyet...
Nekem van egy ZIL 130G, hosszúplatós, méhészetre van használva, nos ez azt jelenti, hogy van rajta egy felépítmény, abban a méh kaptárak, ez is elég nagy súly, de ezzel együtt sem eszik 45 liternél többet 100 km-en!
Persze ez is sok, de a 60-80-100 literes fogyasztás inkább a terepesekre vonatkozik, de azok is úgy érhetik el, ha megrakottan, nehéz terepen használják őket, régen sokat csaltak ezzel, eladták belőle a benzint, a papírra meg jóval többet írtak mint amennyit igazából evett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!