Mennyire lenne valószínű, hogy ellopnák a motoromat?
Gondolkodom rajta, hogy veszek egy robogót, mert olcsóbb jóval a fenntartása mint egy autóé, jó időben eltudnék vele járni, de egy baj van: nem tudom napközben hova letenni.
A városba sajnos 30 km az út ahol a sulim van, ráadásul veszélyes is, arra gondoltam, hogy a szomszéd faluba ami 10 km-re van és kihalt az út, oda járnék be vele és onnan mennék be a suliba busszal. Viszont félek, hogy ha észre veszik, hogy mindennap egész nap ott áll az utcán, akkor a tolvajok elviszik. Sajna ismerős nincsen ahova betehetném a motort. Az, hogy ennek mi értelme van, annyi, hogy itt helybe nincsen busz, biciklivel meg már megszenvedtem ezt a távot 4 évig, most lett meg a jogsim, ezért könnyítenék magamon, de félek engem is megkönnyebbítenek egy motorral. Azt mondta egy ismerősöm, hogy egy jó erős lakattal tegyem oda vmihez, de én motort még nem láttam így kikötve, meg nyilván le is lehet azt vágni könnyű szerrel. Mennyire sűrűek a motor lopások, megkockáztassam?
De leírtam, hogy oda nem lehet.
Mind1, ezt a motor témát nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!