Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez így milyen elsőre? (autóvez...

Ez így milyen elsőre? (autóvezetés)

Figyelt kérdés

Összesen 2-szer vezettem anyával,ott eléggé béna voltam.Aztán augusztus 14.-én letettem a kresz vizsgát.Ma vezettem először,kivitt egy kevésbé forgalmas részre az oktató.Gyakoroltatta az elindulást,sebességváltást,megállást,indexelést.

Ezután elindultunk a nagyobb város fele,én vezettem végig segítséggel.

Hibáim:rosszul váltok sebességet,még nem szoktam meg ezt a dolgot(anya ezt nem gyakoroltatta velem),a kuplungot forgáspontig túl lassan,forgáspont után túl gyorsan engedem fel,váltásnál lassú vagyok.

Amit tudok:Az indexelés megy,fékezni és megállni tudok.Lefulladni nem fulladtam még le,de rángat az autó néha.

Nem tudom,hogy ez mennyire jó elsőnek,az oktatótól még nem kaptam semmilyen visszajelzést,magamat ugyan gyengének érzem még,de első olyan igazi vezetésem volt berögződések nélkül.

Úgyhogy véleményeket kérek,hogy mennyire durva hibák ezek most még?Illetve hogy hogyan érezzek rá a kuplungra?

2013. aug. 29. 12:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Aha,12:30kor kezdődött Győrben.
2013. aug. 30. 15:08
 12/17 anonim válasza:
100%
ja értem, a vezetésbe meg majd belejösz én meg jövöhéten megyek elöször vezetni
2013. aug. 31. 11:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Csak legyen igazatok....
2013. aug. 31. 18:17
 14/17 anonim válasza:
100%
sikerült átmenni? :)
2013. szept. 26. 10:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Még csak 10 órán vagyok túl,1 hetem kimaradt..:S
2013. szept. 27. 19:38
 16/17 anonim válasza:
de most már megy azért ?:D
2013. szept. 28. 13:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Igeen,köszi a kérdésedet,sokkal jobban.
2013. szept. 28. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!