Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek normális az...

Szerintetek normális az oktatóm? B kategória.

Figyelt kérdés
Az első forgalmi vizsgán megbuktam, azóta plusz órákat vezetek, amikor megbuktam és közölte, hogy mennyit kéne óránként fizetnem, akkor mondtam, hogy majd megbeszélem szüleimmel, mert tőlük függök anyagilag már. Erre azt mondta, hogy őt ez nem érdekli. Tegnap is vezettem, amikor úgy beszólt, hogy azt mondta, hogy nem vagyok felelősségteljes a vezetéshez és csak karácsonyra lesz jogosítványom.
2013. aug. 29. 07:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, lehet, hogy azt mondják rokonaid, hogy jól vezetsz, de ezt nem forgalomban tetted (vagy rohadt felelőtlenek vagytok!). Felelőtlen vezetés fennállhat a legjobb vezetőknél is, ez két teljesen más kategória.

Jó vezető például ABS nélkül is tud vészfékezni vizes úton megcsúszás nélkül.

Felelőtlen vezető 50-es zónában 70-el repeszt. Ezek nem fogják fel mekkora veszélyt jelentenek másokra.

Persze gyorshajtáson kívül nagyon sok minden mást ide lehet sorolni.

Az leírtakból nem a lehet megmondani milyen az oktatód, de ha felidegesít, vagy bántó a stílusa, hagyjad ott a fenébe, menj máshoz. Idegesen ne vezess!

2013. aug. 29. 11:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Elég szolid, az én oktatóm folyton ordibált, de elég jól viseltem (mire nem jó az iskola, rengeteg emberileg tanárnak alkalmatlan emberrel, simán ignorálom őket, ha nem nyúlnak bele túlságosan az életembe :D), azért kellett végül iskolát váltanom, mert megtagadta az óraadást, pedig akkor már nem is bénáskodtam. Azóta se értem, mi volt a baja, jogsim mindenesetre, ha csúszással is, de lett. Ja, belenyúlni szerencsére nem tudott a vezetésembe, mert én motorral mentem, ráadásul sajáttal, a külön kis világomban :)

De ahogy írták, ha Neked zavaró a viselkedése, akkor válts, épp elég nehéz megtanulni vezetni, nem kell még az oktató miatt is idegeskedni és rosszul érezned magad a pénzedért.

2013. aug. 29. 15:07
 13/13 anonim válasza:
Hm neked csak ennyit szolt be? :D En megkaptam azt h ha nekem ez nem megy képtelen vagyok az eletre...hat ezutan otthon bogtem. Sajnos vagy nem sajnos en nem vok az az ember aki ekkora stresszhelyzet utan ordibalna v aggressziv lenne, inkább bogok. :(
2019. aug. 30. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!