Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Totális "noob" vagyok ami az...

Totális "noob" vagyok ami az autókat illeti. Fiat stilo 1.4 háromajtósom van. Lehetne-e valahogy növelni a gyorsulását és a sebességét?

Figyelt kérdés
Tökéletesen megvagyok elégedve az autómmal, nagyszerű gép.Bőségesen felszerelt,keveset fogyaszt és ahhoz képest hogy 1.4-es remekül húz.Érdekelne, hogy lehetne-e esetleg valamivel növelni a teljesítményét.Apám azt mondta, hogy fúrassam ki a hengerét vagy mit és bár többet fog enni, jóval gyorsabb is lesz.Tudna-e valaki valamilyen ötletet adni?Csipp tuning vagy mi a neve nem érdekel, mert minimális javulást lehet vele elérni elég borsos áron.Köszönöm!
2013. aug. 28. 23:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kötekedésem oka: a bicskanyitogató fölényes stílusod.

Azt írok amit akarok, és nem egy ilyen pattogó gennyládától fogok rá engedélyt kérni mint te.

Pattanj le rólam h*lyegyerek!

2013. aug. 30. 20:37
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
muhahaha k***a jot rohogtem a hulyegyereken, aki 2 millio kilometert josolt a golfnak :D loaaaaaaaal!
2013. aug. 31. 09:02
 23/23 anonim ***** válasza:

kerdezo: a chip tuning nem marhasag, barmilyen szivo motornal kb. 5-10% teljesitmeny novekedes erheto el vele igeny szerint, es nem kerul olyan sokba mint gondolnad.

ergo ha 95 lovas az autod, saccperkb 10 plusz loerot es nm-t tudsz kihozni belole, olyan 30-40 ezerbol.

nem lesz tole ferrari az teny, de ezert is irta jol aki irta elottem, ha nem eleg ez a teljesitmeny (nagysagrendileg), a legolcsobban akkor jarsz ha lecsereled az egesz autot.

kovetkezo legolcsobb megoldas ha kihajitod belole a motort, beleteszel egy nagyobbat (mondjuk egy fiat coupe 5 henger turbot) de akkor az uj motor beszerzese mellett erositett futomu, fek es hajtaslanc is kell, anyag es munkadij....

ha konkretan a meglevo blokkbol akarsz kihozni (joval) nagyobb teljesitmenyt, akkor csak szopni fogsz, bar ha van ra 1-2 milliod, lehet h megoldhato :)

2013. aug. 31. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!