Totális "noob" vagyok ami az autókat illeti. Fiat stilo 1.4 háromajtósom van. Lehetne-e valahogy növelni a gyorsulását és a sebességét?
"Nem sok? Akkor nézd meg a fosos Golfokat, 1.4-ből tudnak 75 lóerőt.."
Viszont az a fosos Golf kiröhög, ha elfüstöl a 95 lovasod, és még megy 2 millió kilométert. Nem is tudom, hogy miért egy Golffal párosítod össze, ami köztudott, hogy nem sportautó. De ha már a fosos Golfnál tartunk, akkor nyugodtan kösd fel magad, mert az a fosos Golf is tudna legalább 95 lovat. Egy kicsit más szelepvezérléssel, esetleg chiptuninggal, kisebb lendkerék, előgyújtás, és a fosos Golf mellett elbújhat az istenkirály 95 lóerős autód. Persze, azon is meg lehet csinálni. (Vagy azon már a gyárban megcsinálták?)
Kérdező: Bocsi, csak úgy érzi a tag, hogy kötekedhetnékje van. :)
Kétmillió kilométer... haha
Akkor olvasd el ezt:
Még bőven százezer előtt megadta magát. És a jelenség típushiba.
"Jól van hü|yegyerek mehetsz aludni lövik a pizsit."
Na nee, most nagyon megbántottál ezzel a fantáziadús szöveggel. :(
"De előtte nézz utána azért a 4-es Golfnak mekkora trágya lett. Csak a gond van velük."
Szubjektív dolog ez. Egy cipőhöz képest tényleg sokat kell foglalkozni vele. Ha az agyadhoz viszonyítunk, akkor igen nagy a különbség, mégpedig a Golf javára.
"Feleslegesen nem írogass ide marhaságokat, először informálódj."
Értettem, mester... Amennyiben egy értelmes élőlénnyel fogok gondolatokat váltani, majd megfontolom az igen sokat mondó, bő jelentéssel bíró tanácsodat. De amíg csak te vagy, addig erre nincs szükség.
Az nem az én problémám, ha nem érzed az iróniát. Persze lehet, hogy én írtam félreérthetően, de mielőtt írsz, gondolkodj... Magyarul írok, te pedig valószínűleg magyar vagy. Kötekedésed oka: ismeretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!