Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen jól pakolható kombit...

Milyen jól pakolható kombit érdemes venni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék ti mit ajánlanátok az alábbi elvárásokhoz:

-kombi

-kb 2 literes dízelmotor

-mivel egy átlagos kombi 5-600 literes csomagtere normál körülmények között elég, ezért fontosabb, hogy lehajtott hátsó ülésekkel legyen nagy hely, és jó pakolhatóság

-legyen megbízható, és viszonylag könnyen szerelhető

-2 millióig, max 8-9 éves

2013. aug. 27. 15:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom jobban, a méterekből és a literekből nem derül ki, hogy a gyakorlatban melyikbe lehet jobban pakolni. De ha valaki egy teljesen egyértelmű dologról mást állít (pl. melyik a hosszabb), akkor azt kijavítom...
2013. aug. 28. 00:11
 22/26 A kérdező kommentje:
Arról már nem is beszélve, hogy még a saját válaszaidban is ellentmondás van. De mondom, inkább hagyjuk, mert így csak elmenekülnek innen az emberek.:)
2013. aug. 28. 00:13
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Csak nem :)
2013. aug. 28. 00:19
 24/26 anonim ***** válasza:
35%
Sehol nem írtam hogy én az autó külső méreteiről beszélek csak annyit írtam hogy szélesebb és hosszabb de azt egy szóval sem mondtam hogy a külső méretéről beszélek!
2013. aug. 28. 00:33
 25/26 anonim ***** válasza:
35%
mármint a passat és az avensis szélesebb és hosszabb de hogy konkrétan a külső méreteire írtam volna én ilyet a válaszaim között sehol nem találok!
2013. aug. 28. 00:40
 26/26 anonim ***** válasza:

Tegye fel a kezét aki tudja miért pontozzák le:)

A Peugeot 407 szerintem az 1.6 HDI-vel egy jó választás. Egyébként pedig talán az Accord tetszik nekem, bár az nem a tipikus pakolós kombi.

2013. aug. 28. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!