Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki ignis jármű?

Suzuki ignis jármű?

Figyelt kérdés

Milyen az autó kinézetre?Nekem bejön, csak kíváncsi vagyok!

Mennyire számít szépnek?

2013. aug. 27. 00:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem olyan átlagosnak hat. Nem mondanám rá, hogy kifejezetten szép, de rondának se lehet nevezni. Beleolvad az átlag kocsik sorába. Egyedül, ami zavaró, hogy kicsit többet eszik, mint a Swiftek.

Az SX4 és a 2-es Swift szebbre sikerült a gyárnak.

2013. aug. 27. 12:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyéni kérdés, kinek mennyire tetszik, akár szép is lehetne, nekem személy szerint azért nem tetszik, mert egy ismerősnek van ilyen, és úgy isteníti, mintha valami csodaatója lenne. Nekem egy dízel Opelom van, amennyit szidta már, elönt az ideg komolyan.

Az Ignis fogyaszt 6 és 12 liter között, átlagban 8-9-et kb, olyan a rugózása mint egy bevásárlókocsinak, borulékony, és baromi érzékeny, az Opel után majdnem bementem vele a répaföldre. Érzékeny fék, gáz...nőknek kitalált autók ezek.

A kasznija elég vékony lemezekből van, frontális ütközésnél azért jól szerepel. Oldalról nem tudom, meg hátulról, lehet, összevissza görbülne.

Az ára is tükrözi az iránta való keresletet, pár év alatt hatalmasat esett az ára.

2013. aug. 27. 13:24
 13/19 A kérdező kommentje:

Nekem tetszik, csak mások véleményére is kíváncsi voltam!És ezt a suzukis dolgot nem értem na de mindegy...

Én úgy vagyok vele, hogy az összes kocsi szép igazából és manapság az ember örül ha megengedhet magának egy autót, úgy gondolom ne válogasson!

2013. aug. 27. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Azért a minden kocsi szép erős túlzás. :)

Nézd meg pl a Fiat Multipla-t vagy a Chevrolet Tacuma-t. Valami borzalmasak külsőre. Igaz, amúgy praktikus kocsik.

2013. aug. 27. 14:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Elmegy. Se csúnya se szép... Annyit látni belőle, hogy még sosem gondolkodtam el rajta vajon tetszik-e ez nekem?
2013. aug. 27. 18:09
 16/19 anonim ***** válasza:

vegyél egy ignis sport-ot..kétajtós, 1.6-os, megy mint a szél...

nagyon ritka darab, mert a zömét nyugatra vitték.

2013. aug. 27. 18:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én azon röhögök, hogy ha bárki rossz szót mer mondani a Suzukira, mint márkára, megy ezerrel a leoltása, lepontozása (pedig az első pár kommentelő nem is általában a márka ellen szólt). Nyilván ennek részben oka az is, hogy a Suzuki a legelterjedtebb márka az országban, tehát sokaknak van, csak mondjuk attól, hogy nekem egy Corsám van, nem fogok amiatt megsértődni, mert valaki azt mondja, hogy az rossz autó vagy nem autó, mert mindenkinek meglehet a véleménye pro vagy kontra bármiről, ugyanakkor én sem gondolom, hogy a kis autóm baromi jó lenne, nyilván vannak előnyei meg hátrányai, mint minden más autónak, így a Suzukinak is.

Egyébként én is azt mondom, hogy a Suzuki nem igazán autó, legalábbis úgy nem, mint a legtöbb többi, és ezt a régi Swiftre alapozom (újabbakat nem vezettem még), abban ülni és azt vezetni tényleg más érzés, mint a többi autónál. Ezt részben az adja, hogy a kaszni jóval vékonyabb az átlag autóénál, kicsit olyan érzése van az embernek, mint ha Trabantban ülne, másrészt meg a jellemzően keskeny kerekek, a viszonylag kis motor (nyilván létezik erősebb is, én 1 literest vezettem) és a kis tömege miatt dodzsem érzése van az embernek, ami egyébként nem feltétlenül hátrány, mert vele jár egy relatív jó gyorsulás kis sebességnél, viszont nekem mindenesetre fura érzés volt.

Ugyanakkor nagy előnye, és ezt megint a régi Swiftre mondom, hogy könnyen javítható, sok van belőle, és olcsók az alkatrészek, kicsi a fogyasztása, és olcsó. Ha valaki legolcsóbban akar kijönni, akkor messze a legjobb választás.

Ami a vékony és gyenge kasznit illeti, azért elég komoly érv ellene a biztonság, hiszen egyáltalán nem igaz, hogy balesetnél ez mindegy, mert ha 100-al karambozol, valóban tuti ott maradsz, de nem csak 100-al lehet karambolozni. Az is buta érv, hogy nem azért veszi az ember a kocsit, hogy összetörje, mert valóban nem azért veszi, csak senki sem tervezi, hogy valami barom majd belé megy. Szóval a biztonságot, mint szempontot mérlegelni kell, de úgy látom az újabb Suzukiknak, így az Ignisnek is, erősebb kasznija van, tehát ez már inkább a múlt.

Ami az Ignist illeti, nekem kimondottan nem tetszik, de ízlések és pofonok.

2013. aug. 28. 11:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyébként a Suzuki és a Trabant nagyon jó párhuzam. A maga korában a Trabantot is sokan nem tartották autónak, a Trabantosok viszont büszkék voltak a járművükre, nem adták volna egy Ladáért. Mindkettő a korához képest kisebb biztonsággal, kisebb tömeggel, olcsóbb fenntarthatósággal és könnyebb szerelhetőséggel bír.
2013. aug. 28. 11:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy a kérdés arra vonatkozott kinek mennyire tetszik az Ignis KÜLSŐLEG... De plusz egy szavazat a NEM-re. Nekem sem tetszik.
2013. aug. 29. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!