A Suzuki a legjobban lopott jármű. Szerintetek miért?
2011. febr. 23. 17:15
2/11 anonim válasza:
Könnyű aránylag feltörni stb, mert a legtöbben nincsen benne mindenféle elektronika. Sok van belőle illetve ebből következik, hogy nehezebb is megtalálni a lopott autót, egy rendszámcsere (akár ugyanolyan típusról lopott) és meg van oldva. Míg ha valami ritkább autót lopnak el, azt nagyon könnyű kiszúrni.
3/11 anonim válasza:
Egyrészt abból van a legtöbb.
Másrészt ugyanezért könnyebb eladni, nem feltűnő, alkatrésznek eladni is könnyebb.
Harmadrészt olcsó autó, rendszerint nem szerelnek bele magas színvonalú biztonsági berendezéseket.
Régen a Zsigulikat lopták állandóan, hasonló okokból.
4/11 anonim válasza:
Könnyű ellopni. Ha van nálad egy jó minőségű olló akkor csak beszúrsz vele a kilincs mellé és körbevágod a "lemezt"
5/11 anonim válasza:
Sok van belőle
Könnyű ellopni, nincs benne semmilyen biztonsági rendszer
Mivel sok van belőle, ezért nagyon kelendőek a bontott alkatrészek
Egyáltalán nem feltűnő mivel millió rohangál belőle az utakon
6/11 anonim válasza:
Nehogy azthidd, hogy azért, mert annyira baromi jó autó.. Én is ha meglennék szorulva és ebből akarnék pénzt csinálni, magam is Suzukit lopnék, mert simán elképzelhető, hogy még a rendőrségen se jelentik be. Meg aztán rengeteg van belőle, minden fatövében van egy, mivel olcsó autó, tesznek rá, hogy hova parkolnak vele, én a mercimmel lámpa alá szoktam, suzukikat meg fa alá beszórva szoktam látni. Szóval a tulajok miatt is olyan lopott kocsi.
7/11 A kérdező kommentje:
Rendben, csak én azt gondoltam, hogy annyira olcsó hozzá az alkatrész, hogy simán mindenki megtudja venni a boltban is...
2011. febr. 23. 23:05
8/11 anonim válasza:
Igen, annyira olcsó, hogy szarnak rá. Próbáld ki, miután hallod a híreket, hogy kirabboltak egy édességboltot és zsákmányoltak 40 ezret, utána te rabbolj ki egy bankot és zsákmányolj 40 milliót. Szerinted kit fognak üldözni?
9/11 anonim válasza:
Egyébként még annyit, hogy a Suzukihoz lehet, hogy olcsó az alkatrész, de ez relative, mert szerinted kik vesznek suzukit? Mert szerintem a kispénzü emberek, akik még ehhez se tudnak boltban venni alkatrészt.
10/11 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben viszont, mindegyik Suzukis,
aki "ilyen" alkatrészt vásárolt, az orgazda!
2011. febr. 24. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!