Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Kymco...

Mi a véleményetek a Kymco Tauris Samba 50 cm-es robogoról?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 20:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nekem 4éve van meg és semmi baja nem volt...most van bent 18ezer km!
2012. márc. 24. 23:08
 12/14 finalman válasza:
Aki leszolja a Taurist az egy kalap xar! Kiváló motor, és hogy az apriliát ne hireszteljük ennyire. Egy Tauris Fiera 50 2T -vel (2011) lenyomtam egy Aprilia SR 50 (2007). Egy éve van meg és még semmi bajom nem volt vele!
2012. jún. 2. 11:49
 13/14 astrag81 válasza:
Én is a tauris samba 50-et gyűröm. Munkába járok vele, s főleg nyaranta használom. Igaz fojt belőle az olaj, de a szorító bilincset kis méretű kötegelőre cseréltem. Így már semmi baja. Továbbá, sajnos eleinte leállt alattam. Az oka, a tankban vákum keletkezett, s így az üzemanyag rendszer nem tudott feltöltődni időre.Megoldás: a tanksapiból ki kellett venni a gumigyűrűt. Így ez a probléma is megoldódott. A szervízben sem jöttek rá, nem is vittem oda többet. Most an benne 8000km, eddig ami bajos volt. 7000km-nél egy új akksi, egy bal első tompított izzó kiment. 6000-nél cseréltem levegő és benzinszűrőt is, na meg gyertyát. Utóbbi ramaty állapotban volt nagyon, pedig NGK. Benzinből a 95 Shell Nitro+ -ot erőltetem, nagyon jól megy vele. Olajból a Repsol Moto 2T-t használtam eddig, de idén ki akarom próbálni a Castrol Racing 2T-t, állítólag "vadállat" lesz tőle, mert alacsonyabb a lobbanás pontja a társaiénál. Összevetve szerintem jó kis motor.
2013. jan. 16. 18:14
 14/14 anonim válasza:
10 éve hajtom a kis Sambát. Az első pár évben cserélni kellett minden gumi tömítést, csövet. Azóta kopás miatt cseréltem rajta gumikat, variátor szíjat, fékbetéteket, üzemanyag szűrőt. Rozsda miatt kipufogót. 20000Km után cseréltem hengerszettet (gyárira). A kora miatt kezdik feladni a műanyag idomok. Több helyen is kellett már foltoznom a repedéseket. Minimális karbantartás mellett még mindig megbízható. Az árához képest felülmúlta az elvárásaimat.
2022. ápr. 24. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!