Mi a véleményetek a Kymco Tauris Samba 50 cm-es robogoról?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 20:12
1/14 anonim válasza:
kinézetre jó, de ne várj sokat tőle :) városba elrohangálni szerintem tökéletes.
2/14 anonim válasza:
Inkább egy használt japán-olasz.
3/14 anonim válasza:
Kymco nem egy nagy márka... Inkább Honda,Aprillia vagy Keeway (ezek távirányítósak)
5/14 anonim válasza:
Őszinte leszek, egy kalap szar. Lehet, hogy ennek az új árán mondjuk egy japánból ( olaszt sem ajánlom, sok olasz mocival, bár nem robogóval volt már dolgom, és nem nyerőek) csak egy öreget kapsz, viszont abból egy normális sokkal sokkal megbízhatóbb mint egy ilyen vacak. Én járműből csak a japánt ajánlon, legyen autó-motor.
6/14 anonim válasza:
a kymco 1általán nem jobb mint a keeway
7/14 anonim válasza:
A Tauris nem Kymco, csak egy tulajdonosi körbe tartoznak. Szerintem csak annak van joga leszólni a Kymcot, akinek volt vagy van ilyen. Én az utóbbiba tartozom. Több tízezer Kymco motorozás után még nem okozott csalódást. Csak annyit kell foglalkozni vele, mint egy baráttal és meghálálja. A Tauris szerintem egy fokkal gyengébb változat,mert arra csak 1 év garit adnak, a Kymcora 2 évet.
8/14 anonim válasza:
Üdv!
Én vettem egy ilyet tavaly. Azt hittem, hogy jó üzlet lesz újonnan megvenni, de tévedtem. Először olajat folatott mint az állat. Aztán kötelező átvizsgálások következtek jó pénzért.A kötelezőkről annyit hogy a szerviz ahová vittem egy gagyi hely. Első szerelés után még a csavarokat sem csavarták be. (Uno Motorosbolt, Mosonmagyaróvár) NE VEGYETEK TŐLÜK MOTORT!!! Aztán tönkrement az akku, és velem akarták kifizettetni. No ez még mind semmi, de kötelező átvizsgálás után rosszabb lett a motor mint volt. Nem szólt a duda és lecsúszott az olajvezeték a karbiról. Tehát a vége, hogy ne vegyetek ilyen fost! Csak a baj van velük! Xar kínai robogó....Inkább spóróljatok Hondára, Yamahára vagy Suzuki robogóra.
9/14 anonim válasza:
Szerintem abszolút. Nekem is ilyen van, 4 éve motorozom és az olaszokhoz képest rohadtul igénytelen. Munkába járásra használtam és 2100 km-en evett meg 1l olajat. Aki szerint kamu azt lex@arom. Semmi baja nem volt még, pedig több mint 1 éves. Igazi nyugdíjas "motor", viszont nekem az ülése és az ülésmagassága túl sok. Ha lejjebb lenne, kényelmesebb lenne. Szerintem jó motor!
10/14 anonim válasza:
nekem Tauris Samba 50 van és semmi bajom vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!