Most én vagyok ennyire béna, hogy nem megy a kuplung kezelés a 30+6ik + órám után?
Figyelt kérdés
Mindig le fulladok egy csomószor. Pedig tényleg volt olyan nap mikor nem fulladtam le csak egyszer. És nagyon félek,hogy meg fogok bukni a a lefulladás miatt vizsgán.:( 29-ikén lesz.2013. aug. 26. 09:11
1/8 anonim válasza:
Egytől nem buksz meg, többször meg ne csináld. Kuplung kezelése csak gyakorlás kérdése.
Rutinpályán kellett volna elsajátítanod. Szólj az oktatódnak, hogy egy órát ezzel akarsz tölteni. Kimentek rutinpályára és csak indulás-megállás-indulás-megállás. Aztán ugyanez dombon (ahol a kézifékes indulást gyakoroltátok).
Ha azután sem megy, vizsga után még tudod gyakorolni.
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy ha ezt nem túl bonyolult műveletett 36 óra alatt nem sikerült elsajátítani, akkor lehet, hogy autóhelyet maximum biciklit kéne vezetni.
3/8 anonim válasza:
Te vagy ennyire béna, viszont egy lefulladásért nem buktat meg.
4/8 anonim válasza:
Ha van otthon autó, akkor gyakorold valahol az elindulásokat.
5/8 anonim válasza:
Hát nem tudom.Azért ez már elég gáz.Én csak az első órámon fulladtam le elindulásoknál.Utána már ment.Gyakorolj az otthoni autótokon.
6/8 anonim válasza:
Én anno vizsgán is lefulladtam, de nem buktattak meg miatta. Sok idő kellett még utána ahhoz, hogy már egyáltalán ne fulladjak le, bár autó függő is a dolog, van olyan autó, amivel még a legtöbb rutinos sofőr is lefulladna, ha átlagos kocsihoz szokott, ha hátrafelé emelkedőn kellene betolatniuk.
7/8 anonim válasza:
Menj ki vagy menjetek ki az oktatóval egy ENYHE emelkedőre és semmi mást ne csinálj, csak elindul - felvált 2-be - megáll. Akár 1-2 órán át. Csak így lehet megtanulni a kuplungkezelést.
8/8 Dörmögő válasza:
Nem te vagy a béna hanem részben az oktatód. Az a dolga hogy felkészítsen a vizsgára, és ha a lefulladás a legnagyobb gondod akkor már réges rég nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetnie az elindulásra. Persze neki ez a legjobb hogy túl vagy a 30 órán és még mindig nem megy normálisan. Beszélj vele, és csináljátok azt amit előttem is tanácsoltak, csak az elindulást gyakoroljátok. Csak ne otthon a saját kocsival, mert két kocsi nagy valószínűséggel nem egyforma, és neked jelenleg az oktató kocsival kell elindulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!