Rangsoroljatok vezetesi elmeny szerint a kovetkezo autokat?
'04 Toyota Corolla 1.6
'97 VW Golf 3 1.9 Cabrio
'03 Ford Mondeo 2.0
'04 Opel Astra G 1.7 / '05 Astra H 1.9
'02 Honda Civic 1.6
'02 VW Passat 1.9
+1 Vezetesi elmeny szempontjabol melyik a kedvenc autotok?
6. Astra
5. Passat
4. Corolla
3. Mondeo
2. Civic
1. Golf Cabrio
Ezek mind rettenet unalmas autók, a vezetési élmény fogalma csaknem értelmezhetetlen is ezen a szinten, a Golf is csak azért van elől, mert kabrió.
Ezek közül nekem a Corolla-ról és a Civic-ről van tapasztalatom.
A Civic kategóriáján belül kicsit sportosabbnak érződhet, a Corolla meg inkább kényelmes. A többiről nem tudok nyilatkozni, de tesztek olvasgatása alapján azt mondhatom, hogy a felsoroltak mind inkább a kényelemre, a komfortra megy rá, nem pedig a vezetési élményre.
Autónavigátor szerint
HONDA CIVIC (2000-2005):
Pozitív: Pazar vezetési élményt nyújt! Kategóriája legjobb térkihasználású, és egyik legtágasabb autója. Benzinmotorjai kifinomultak, és még környezetbarát hibrid is készült belőle. Megbízhatósága példaértékű.
Negatív: Sajnos az ár tükrözi az értéket, vagyis elég magas. Ez a széria nem a legdögösebb megjelenésű a Civic történetében, bár a háromajtós jól néz ki.
A kabrió egy külön kategória.
Nyáron a kabriózást nem múlja felül egy "tetős" autó sem.
Vezetési élmény szerint ezek közül a cabrió golfot választanám de inkább második autónak szokták használni.
Ezek közül nálam az abszolult befutó a Passat.
Attól, hogy lepontozol, attól a vezetési élmény még nem itt fog kezdődni. :)
A második kérdésre azért nem válaszoltam, mert szerintem én is azok közé tartozom, aki még komolyabb élményautót nem vezetett. Hiába van a kérdésben szereplő autóktól több mint kétszer erősebb autóm, mégsem alkalmas igazán élményautózásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!