Koszos benzint tankoltam?
Sztem meg a kuplung is haldokolhat. Ezt nem lehet kitalálni! Vidd el egy nem lehúzós szerelőhöz és nézesd meg.
Am. jó tudni, hogy nem csak a Swifteknél van ilyen :)
Ereszd le a tankból az összes benzint..(kiderül vizes-e)..aztán indíts rá...kb öt mp elég, aztán leállítod...egy kannából tíz liter 100-as benyát tölts bele, amibe előzőleg injektortisztító adalékot kevertél...
...aztán próba. szerintem prímán fog működni.
Köszi a válaszokat!
Az autószerelő ismerősöm (tényleg jó szakember) szerint a gyertyákkal kellene kezdeni, aztán a trafót kellene megnézni. Reméljük csak ennyi. Ha nem, akkor jöhet a többi, pl injektor
(Egyébként jól karbantartott kocsiról van szó, dicsérni is szokták. A 16 éves üzemanyagszűrőn én is meglepődtem, de nem tartom kizártnak, hogy amikor megvettem 60 ezer km-errel a kocsit, akkor a még VW szervizbe vittem, és ott mintha ezt is cserélték volna...majd megnézen a szervizkönyvet).
Igen. Ma begurultam a szomszéd utcában lévő szimpatikus kis zugszervizbe, és ott is ez volt az első tipp. Holnapra megnézi.
Mikor ez az egész elkezdődött, Szántódon egy útba eső szervizben is megkérdeztem, ott a gyertyát elsőre kizárta a szerelő muki.
Aztán másnap, ahol a benzinszűrőt kicserélték meg sem nézték a gyertyákat.
Ezek után kíváncsi vagyok mi lesz a diagnózis.
Csak ne verjenek át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!