Szerinted reális ez az ár ehhez az autóhoz?
"KISSÉ MEGVISELT KÜLSŐVEL" ezen jót nevettem.
Lehet,hogy a motorja jó, de szerintem így ránézésre 400 ezret is merész dolog lenne elkérni érte, még Ukrajnában is roncsnak minősítenék, esetleg Indiában lenne sikere.
Mit gondoltok, ez jó ár érte?
Szerintem is sok.
Tényleg nagyon levan robbanva esztétikailag. Gondolom a raktér és a vezető fülke is hasonló állapotban lehet.
Másrészt műszakilag is már biztosan elég ramaty. Aki ennyire igénytelen a kocsi külsejére az valószínűleg a szervizekkel sincs másként. Aztán az a 460 ezer km már furgon mércével se kevés. Elég sok problémával kell már ilyen idős korban számolni.
Aztán ott van a gyenge motor is. Ha jól látom ez a legmagasabb és leghosszabb kivitel. Ehhez gyenge a 101 ló. Már ha egyáltalán tud ennyi ma, de kétlem. Ha levegőt szállít vele az ember elég lehet, de ha rendesen megrakja nagyon kevés. 14 körül kellene minimum.
Én őszintén egy lyukas garast nem adnék érte! Nemhogy bruttó majd 900 ezret!
Figyelj, legalább beismeri, hogy hány km van az autóban.
Lehet nem olyan rossz attól, hogy meg van ütve, de gondolom hogy valami sz*r lehet, mert több képet nem is mertek feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!