Simsonosok s51es enduron van 80as km/h és eés 15ös lánckerékkel durván 10et késett, most 17esvan benne és most 10-15 mi lehet a baj?
Most nézd meg, hogyan működik a km óra kihajtása! Az első lánckerék tengelyéről kapja a hajtást, ezért ha lánckereket cserélsz és azt akarod, hogy pontosan mérjen a km óra, akkor a kihajtást is ki kell cserélned!
Vagy egyszer rászánod magad, és az első kerékről szeded le a kihajtást, és akkor többet nem fog csalni az órád ha lánckereket cserélsz!
kicsit nehézkes kérdés, már 3x elolvastam:D
17-essel többet kellene "késnie" mint a 15-össel.
viszont a 15-ös (ügye a gyári) sem lehet pontos.
esetleg váltó áttételt nem változtattatok? esetleg hosszú negyedik nincs benne?
Sose írj nekem privátot!
Az üzenet küldője: kevin221412
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 21:26
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Simsonosok s51es enduron van 80as km/h és eés 15ös lánckerékkel durván 10et késett, most 17esvan benne és most 10-15 mi lehet a baj?
"Most nézd meg, hogyan működik a km óra kihajtása! Az első lánckerék tengelyéről kapja a hajtást, ezért ha lánckereket cserélsz és azt akarod, hogy.."
Az üzenet témája: km/h
Az üzenet szövege: hogy érted hogy kihajtást? nem az első keréknél van a meghajtás
Szövegértés rendben? Azt hiszem világosan leírtam, hogy mi a gond, ettől szájbarágósabban nem tudok fogalmazni!
Vagy átmenjek Pándra és megcsináljam?
:D
Ilyen áttétel van most benne:
15-ös lánckerékhez ilyen kell:
16-oshoz ilyen:
17-eshez valót még nem láttam.
Beszerelsz egy ilyent és nem lesz többet gondod:
igy vagy..veszel egy olyat amit belinkelt ez a jóember:D
vagy egy bicikli kilóméterórát, az is kerékről megy, és akkor tehetsz bele akármekkora fogaskereket:D
sőt az még többet tud mint egy Simson óra...valamelyiknek több mint 10 funkciója van...bár 1-2 felesleges..de mégis:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!