Mi ennek az alkatrésznek a hivatalos neve?
Figyelt kérdés
A kalaptartó,csomagtér fedő vagy nem tudom mi(mi kalaptartónak hívjuk,de aztán fene tudja,hogy mi az igazi neve).Szóval értitek,az a dolog ami a hátsó ülések mögött meggátolja,hogy belássunk a csomagtérbe.Van belőle merev vagy rolós kiadás is.Nekem a merev megnevezésére lenne szükségem, mivel nincs a kocsimba és az istenért nem találok a googlen választékot belőle.Csak polcosat,ami feleslegesen drága.(és nincs is rá szükségem)Főleg az árárára volnék kíváncsi és hogy újonnan honnan is tudnék szerezni?!2013. aug. 23. 14:48
1/5 anonim válasza:
Felénk kalaptartónak nevezik.
Autó típusa?
2/5 A kérdező kommentje:
škoda fábia II
2013. aug. 23. 14:54
3/5 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen, de kalaptartónak hívják. :)
Én alig egy hónapja vettem 2000 ft-ért a saját kocsimba bontóból. A helyedben ott keresgélnék, nem pedig újat vennék.
Amúgy új, gyári kalaptartót szerintem csak márkakereskedésből tudsz venni (már ha hozatnak neked, és egyáltalán még elérhető), de baromi drága lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Az a polcos kalaptartó is amit láttam 50€.Azért annyit nem fizetnék érte ilyen 3-4 ezer forintot szerettem volna rá szánni.
Oké,megfogadom a tanácsot.Elnézek 1 bontóba, hátha.
Kösz a válaszokat.
2013. aug. 23. 14:58
5/5 anonim válasza:
Eszembe jutott még valami. Nézz körül jofogas.hu-n, vagy aprod.hu-n. Ott is sok bontott alkatrészt árulnak, viszonylag jó áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!