2"-os golyóscsaphoz hol kaphatnék külön fogantyút? Lehet kapni így külön? Egyáltalán mi a hivatalos neve ennek az alkatrésznek?
Van egy ehhez hasonló 2"-os golyóscspom: [link]
A piros fogantyú része letörött. Most egy fogóval nyitom-zárom a csapot, de ez elég kényelmetlen. Hol kaphatok hozzá ilyet?
Hát nem hiszem hogy külön fogantyút kapsz-e. Egyébként egy ilyen új golyós-csap 2 colos,3-4 ezer forint körül van. Menj be egy szerelvény boltba(vagy egy vizes szakemberhez) és kérdezz rá,nincs-e nekik külön elzáró kar.
Ha nem kapsz, esetleg egy kis laposvasból/alumíniumból darabból barkácsolni is lehet,kell 1 fúró ,egy kis tűreszelő + satu,és 1 kis munka..és türelem.
18:45 az még akkor elég olcsó... kompletten én jóval többért láttam. Arról nem is beszélve, ha az egész csapot kicseréltetném, akkor a fűtési rendszeremből le kellene engedni a vizet, felxxel nekiesni a csöveknek, csapot kicserélni és utána összehegesztgetni. Ha ezt megcsináltatnám, munkadíjjal együtt lenne majdnem 30-40 is.
Közben én is nekiálltam barkácsolni. Van egy kb 2cm széles, 15-20cm hosszú 5mm vastag laposvasam. Nem tudom, hogy miből van, azt gondoltam, hogy vasból, de percekig nyomtam neki a fúrót és alig látszik meg rajta.
Közben keresgéltem a neten, úgy néz ki, fogok kapni: [link]
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!