Egyedi felfele nyíló ajtó, suzuki swiftre hogy tudom hivatalossá tenni?
"A műszaki vizsgán egy ismerősöm kocsija ugyan ilyen és 2005 óta mindig átment"
Akkor átgyalogolsz vagy átkocsikázol hozzá és megkérded, hogy melyik vizsgahelyen vizsgáztatta az autót és kinek a zsebébe dugta a húszezrest. Aztán onnantól neked is le fog vizsgázni az autó ugyanezzel a módszerrel.
Mivel az autó biztonságát nem befolyásolja (a szettként kapható "lambo-ajtók" a szabályos oszlopi pontokon rögzülnek és a zárszerkezet sem változik, csak a nyitásirány, a kérdésben említett gyengülés nem történik meg), nem lehet belekötni.
Viszont szerintem ne rakd fel Swiftre, tuningtalálkozókon ki fognak röhögni. Ez már nem "trendi". Tecsóparkolóban praktikus, de ezen kívül nem jó semmire.
Miért nevetséges minden tuning, ami Swiften van? Miért más egy Swift, mint egy Corsa? Ezeket a "kiröhögömaszviftet mer' szar" dumákat sose értettem...
Ha beleillik az összképbe a lambóajtó, akkor tedd fel, nyugodtan. Ha nem, akkor hanyagold. És ne nídforszpíd felirat díszítse az autót, mert az valóban röhejes - nem csak Swiften.
Kedves 8-as!
Képzeld el, hogy a kérdezőt elküldi az anyja a boltba 1 kg lisztért. Megvette a lisztet, megy a kocsija felé, elkezd matatni vele az ajtón, mire kinyitja majd felfelé nyomja a lambó ajtót. Bedobja a lisztet, beszáll, lehajtja az ajtót, beindítja a motort majd elpöfög a Suzukival a füst felhőben.
Én is Swiftes vagyok és nem utálom a Swifteseket, de azért ne mondd már, hogy nem kuncogtál el a gondolaton :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!