Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Láttam egy autót de egyszerűen...

Láttam egy autót de egyszerűen nem ismertem fel valaki help? (többi lent)

Figyelt kérdés
Balatonon voltam Júliusban és estefele láttam több ilyen kocsit egymás után most a márkáját nemtudom. de hasonlított a Mini Cooperre de nem 2ajtós volt hanem 4 de foggalmam sincs mi lehet?folyton keresgélek vagy még esetleg valami chrysler valaki segítene?
2013. aug. 22. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem Mini Cooper, akkor Mini One. Chryslernél PT Cruiser, ami elképzelhető: [link]
2013. aug. 22. 21:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Dodge Nitrora hasonlít az eleje
2013. aug. 22. 21:51
 3/8 anonim válasza:
Minden képpen Chrisler. Zalaegerszegen rengeteg ilyen van.
2013. aug. 22. 22:03
 4/8 Sinead ***** válasza:
Scion xB? [link]
2013. aug. 22. 22:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Az eleje full úgy néz ki mint a Dodge Nitrónak most is böngészem de semmi:/ Amúgy te tudnál tipust mondani?
 6/8 A kérdező kommentje:
Azazazazazazazaz Scion vagy mi azazazazazazazazaz megvan :DDD kössz akkor szarul emlékszem nem olyan az eleje :d köszönöm a segítséget!<3
 7/8 Sinead ***** válasza:
Nincsmit :) A Sose hátrálj meg című filmből volt nekem olyan ismerős a Dodge Nitrohoz hasonló autó.
2013. aug. 22. 22:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Kössz meg is nézem a filmet ;D
2013. aug. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!