Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha 125-ös robogóm van 50-es...

Ha 125-ös robogóm van 50-es papírral, a rendőr mit tud csinálni?

Figyelt kérdés
125-ös robogót néztem ki magamnak, 50-es papírokkal. Ha a rendőr leállít, mit tud csinálni velem és a robogóval? Előre is köszi a válaszokat! :)
2009. okt. 29. 21:15
1 2
 11/12 tamasoft ***** válasza:
Arról az esetről szólt a dolog, amikor a rendőr megállapítja, vagy a gyanúja felmerül a csalásnak. Nyilván ha nem állít meg, illetve megállít, de nem foglalkozik vele, akkor nincs probléma. Azt az esetet soroltam, amikor olyan rendőrrel találkozik valaki, aki foglalkozik jobban a dologgal.
2009. okt. 30. 18:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is van a 125-ös Yamaha DT-m. Nemrég állított meg a rendőr egy szimpla közúti ellenörzésen. Megnézett mindent, megkérdezte hova megyek, mondom haza, majd jó utat kívánt és mentem is tovább. Ha nem csinálsz hülyeséget nem szivat meg. Persze ha balesetet csinálsz, akkor véged van...
2009. okt. 31. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!