Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes 50ccmes váltós motort...

Érdemes 50ccmes váltós motort venni?

Figyelt kérdés

Előnyei hátrányai?

Nekem a supermotorok jönnek be nagyon és nem tudom várjak e még 125ig-e.Azért gondoltam,h megtanuljak váltani,meg hasonlók.

köszi a válaszokat

15f

2009. okt. 29. 20:20
1 2
 11/14 anonim válasza:

nem érdemes

és is várok

ha a 125öst akarod letenni akkor minek?

veszel egy 125öst kicsit később, földúton (oda nem fognak a rendőrök kimenni ellenőrizni, hogy van-e hozzá jogsid) megtanulsz normálisan és 15.5évesen már kezdheted is az A1est

2010. febr. 15. 18:08
 12/14 anonim válasza:

18:08as vok

ha az M kategoriásat leteszed az csak pénzpazarlás...

2010. febr. 15. 18:10
 13/14 anonim válasza:

hali megint én (a 02-15 18:08as és a 02-15 18:10es)

többen írták nekem, hogy "ha meg akar tanulni motorozni akkor igenis tanuljon meg 50ccmesen"és h ne magyarázzak

nem értm miért kéne

én is várok és így kevesebből kijövök minthogy M+A1

ha gyakorolni akar akkor menjen ki földútra

ez a véleményem

15/L

2010. ápr. 3. 10:30
 14/14 anonim ***** válasza:
hogy a supermotot nekéz irányítani és megtartani? téves info. ugyanis arról híres, hogy könnyű irányítani. a kérdésedre meg nemtom mit monjak. nekemse tettszettek a robogók, kaptam egy 50cc-s supermotot. még nem estem róla, de józan ésszel bárki megmondja, hogy nagyobb motorról(125cc) könnyebb esni, mint 50cc-ről. szerintem arra jó, hogy a váltást megtanulod, de azt 10 perc alatt megtanulod. 125-ösön is. az 50cc teljesítményét hamar megunod, de tanulni, meg némi gyakorlatot szerezni jobb(ezt úgy értem, hogy biztonságosabb), mint egy 125-ös. a 125ösön, ha kezdő vagy, hamarabb összetörheted magad(bár ezt 50esen is lehet), de sokkal élvezhetőbb, nem "növöd ki" olyan hamar. ha meg az 50es mellett döntesz, az kezdőnek biztonságosabb, de ha az alapokat meg akarod tanulni, akkor ne robogót vegyél, hanem váltóst, mivel azt még élvezni is fogod. legalábbis én nem unatkozok rajta :D mivel 6sebességes, elég rövidek a sebességek, tehát unatkozni nemlehet rajta :D minden 1-2 másodpercben váltani kell, de jobban húz, mint az 50cc-s robik.
2010. máj. 17. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!