Érdemes 50ccmes váltós motort venni?
Előnyei hátrányai?
Nekem a supermotorok jönnek be nagyon és nem tudom várjak e még 125ig-e.Azért gondoltam,h megtanuljak váltani,meg hasonlók.
köszi a válaszokat
15f
sztem várhatsz már csak egy év
én leteszem majd az M-eset
utána, 16 évesen az A1-et, azzal 2 évig megyek
és utána egyből A, 18 évesen, aminek a feltétele az, hogy 2 éve legyen meg az A korl, vagy az A1 jogsid.
Második válaszoló vok
Én is gondolkodtam h veszek egy szimót és el leszek vele boldogan de ink leraktam A1-et és most van egy Yamaha XT 125X-em és hát mit ne mondjak megérte várni. ^^
kedves utolsó,köszi a válasz:D
de a 15f azt jelenti hogy 15 éves fiú :DDDD
de attól még kellenek a jó motoros csajok :D (Y)
első válaszoló vagyok. ajánlom neked a "motorgia" cimű könyvet. az első részében bemutatja a motorokat (pl.: cross, enduró, super moto, csopper, és így tovább).
apukám vette magának, de mostanra egyik kedvenc könyvem lett.
amúgy meg a könyv lényegében azt írja, hogy a super motohoz kell egy kis gyakorlat, nem kezdőnek való.
és egy hülye kérdés, de "mennyire vagy 15?" :D tehát már betöltötted 3 hónapja, vagy még fél év, stb.... mert lényeges lenne :)
apukámékkal pont reggel beszélgettem a témában és le akarnak engem beszélni az enduróról, mert sztük egy robogó lenne nekem való, de ha én annyira nem akarok robogót (szerencsére megértik :D), akkor kapok egy kis csoppert :P állítólag az egyik legnehezebb a bakkecskéket (így hivjuk a crossokat és endurókat :P:D) vezetni, mert magasan van a súlypontja is, meg magas felépítésű. én pl. a 42-3 kilómmal nehezen tartanám meg sztem a csoppert, de anyuék szerint nem így van. bár a 162 centim meg kevés az enduróhoz. :D bár apa kb 450 kilós motorját megtartottam, DE nem út közben, csak úgy helyben :D
múltkor motocross-t néztem, a profi versenyzőknek sem ért le a lába, ahogy tolták a motort, írtó vicces volt :D
14/L
Valójában most múltam 16 és véletlenül írtam 15-t ^^.
Holnap megyek az M-es jogsimért és természetesen még szeretnék robogózni csak azért írtam a kérdést,mert nem tudom hogy szüleimmel vegyünk-e egy 50ccmest vagy inkább várjam ki a 125ös jogsit és kezdjek el azon tanulgatni.
De szerintem érdemesebb lenne megtanulni kisebb váltós motoron motorozni mint egy 125-sel.
Várom az ellenérveket vagy az hasonló gondolatokat:D
Amúgy tisztában vagyok teljesen a kategóriákkal,az árfekvésekkel meg minden hasonló felmerülhető dolgokkal szerintem,bár lehet,hogy nem=),zárójelben.
vegyél egy 4 sebességes Simsont
robogót semmiképp és semmilyet!
14/F / jogsim van és tuningsimsont hajtok
Jobban jársz egy 50 essel. A 125 ösre már kell rendszám meg minden ilyen dolog ami pénzkidobás. Na meg a szüleidet kérdezd meg, hogy mehetsz majd 125 250 és nagy motorra. Mert nem olcsó mulatság és ha olyanok az anyagi kiadásotok akkor felesleges.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!