Mennyit fogyaszt egy HGT motorral szerelt Fiat Punto II-es?
Én írtam és tuti így van. Szüleimnek is turbós lagunája van és ha hiszed ha nem 5-6 litert eszik bár dízel. A fiat meg én ahogy hallottam meg tapasztalom kicsit sokat eszik.
A hgt meg 2000 ccm-es 160 lovas (azthiszem) motor...12 litert lehet nem eszik de a 10-11 litert úgy bekapja ahogy elővan írva...
Nekem benzines volt a laguna 2.0T
az 1.9dci 5féllel beéri tudom.5évig rönó szervízben dolgoztam nem kell bemutatni ismerem mint a tenyerem:>
Na bár egy kicsit késve, de itt a reális válasz, mert ellenben az előzőekkel, nekem volt Fiat punto HGT-m.
Az első, hogy 1,8-as, és 132 Le-s az autó. ja és turbo nincs benne. a bravo HGT 2,0L, és van amelyiken van turbo, de az már 200 LE felett van.
A punto hgt fogyasztása normál használat mellett (a forgalom ütemélvel haladva) városban 7,8-8 liter/100km, országúton 90-110-es tempó között 6,6-6,9 liter/100km.
10 litert is meg leht vele etetni, de ahhoz egy átlag 170-180-as tempót kell diktálni. Vagy ralis stílusban kell vezetni.
Ha hevesebb vérmérsékletű vagy tényleg nem ajánlom kezdő autónak, mert azért lehet vele repeszteni, de nekem a párom el tudott vele járkálni minden gond nélkül a városban ha kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!