Szerintetek mit tegyek hogy gyorsabban menjen a motorom!?
Figyelt kérdés
Egy olyan kérdésem lenne, h a motorom 70 ccm-es. (Peugeot Speedfight 2 LC) Most a motoron van egy Dellorto 12-es karburátor (nem tudom milyen fúvókák vannak benne mert a motort nem én tettem össze én így kaptam), sportlégszűrő.. De a motorom így is 70 ccm-ként is csak 65-t megy. Mit kell tennem hogy a végsebesség jobb legyen!? a válaszotokat előre is köszönöm!!!!2013. aug. 20. 11:30
11/12 anonim válasza:
A variator hatlapjat vedd le ami tartja hatulrol a gorkoket mikor kiveszed...nekem teljesen gyari 50es es hatszelbe 100, de normalis viszonyok kozt is 85-90 a vege, mig nem vettem ki addig nekem is 65 volt es 4litert evett...azota 3 liter es 70el a vilagbol is kivisz
12/12 anonim válasza:
Fhú gyerekek..be halok ezeken a válaszokon beszéltek itt hogy nem motor stb. És ezt nyilván azért mert nektek ennyitek sincs es irigykedtek. Bele kötöttök abba ami masnak egy kis örömöt okozna esetlek.
Hát bujjatok mar el ezekkel a gagyi beoltásaitokkal.. szánalmasak vagytok mind.
Neked meg barátom.
En ajánlanám a nagyobb karbit.
Görgőket variáld meg
Az esetleges folytásokat szedd ki a kipufogóból.
Nem nagy dolog
Nem is értem miert irnak ilyen élettelenek ha nem erdekli őket ez a téma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!