Szerintetek mit szólnának a lányok, ha vennék egy Mr. Bean-es Mini Morrist? Bejönne nekik vagy nagyon nem? :-DD
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 22:24
11/14 anonim válasza:
Én azt értem, de ahogy egy kipofásított Trabantra vagy Wartburgra se fognak bukni a csajok...
12/14 anonim válasza:
ehhez a kocsihoz az kéne ,hogy egy nagy benga kigyúrt állat legyél és akkor tök vicces lenne ,hogy egy nagydarab embernek ilyen kicsi kocsija van :D valahol az utcán felszedsz egy csajt megkérdezed ,hogy elviheted e az azt hiszi ,hogy valami nagy vagány BMW-d van azt odaviszed ehhez a minihez megnézném a fejét XD
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen úgy érzem a szavakból ítélve, hogy tényleg egy igazi veteránozóval van dolgom. :) Utolsónak, nem vagyok egy benga kigyúrt állat, de tény, hogy eléggé sportos alkatúnak tartanak és tartom magam :D Szerintem, ha rám néznének ebben az autóban nem sajnálni kezdenének, hanem inkább bejönne nekik :D
2013. aug. 20. 14:20
14/14 A kérdező kommentje:
Nem is Trabantra és Wartburgra gondoltam :) szerintem ez teljesen más :) A 10-es válaszolót kérdezném, hogy esetleg tudna-e nekem még ilyesmi autókat mondani nagyjából hasonló áron? A Fiat 500-at már néztem és a Bogarakat is :)A Polski meg nem tudom.. az már azért nem :D
2013. aug. 20. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!