Simson S51N Miért rángat, durrog ha sokat megyek alacsony fordulaton?
Figyelt kérdés
Tehát megyek kb3-4 percig alacsony fordulaton, és ha nagyobb gázt adok lehörög, durrog a kipufogóban meg a legszürőben... Ez van akkor is ha beinditom a motort alapjáraton hagyom 1-2 percig és elkezd durrogni... Arra gondoltam hogy sok benyát kap... visszavettem belőle de úgy meg magas fordulatnál lehörög... így ahogy most van őzbarnára kiég a gyertya.... De viszont alacsony fordulatnál olajos a gyertya... Mi lehet a megoldás?2013. aug. 18. 19:57
1/3 anonim válasza:
A gyújtásod jó? Lehet kellene rajta állítani.
2/3 A kérdező kommentje:
Elvileg jó, mert gyári értékek szerint állítottam be...
2013. aug. 18. 20:51
3/3 anonim válasza:
Az üzemanyag szinted biztos hogy nem jól van beállítva,A gyújtást felső holtponttól visszafelé mérve 1,8mm-re állítsd,nézd meg hogy milyen a karbid (pl 16N1/8),neten nézd meg hogy ebbe milyen fúvókák valóak gyárilag,és azokat rakd bele,azontúl a szívató gumi dugót nézd meg nincs e leragadva,ha ez megvan,akkor indítsd be és ha felmelegedett akkor hangolhatod a karbit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!