Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék kismotorozni, de...

Szeretnék kismotorozni, de saknos szüleim nem engedik. Azt mondják veszélyes. TUdom hogy igazuk van, de én nagyon szeretnék, sok haveromnak is van, meg tetszik nekem. Szeritnetek rá tudnám valahogy venni őket?

Figyelt kérdés
14/F
2009. okt. 28. 20:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok. frankó kérdés. erdei út volt, tehát keréknyomos föld. ahova estem csak egy kis fűréteg volt lényegébe véve. hát.. a lényeg az, hogy csak egy új naci kellett, meg egy hét pihi, amíg nem tudtam lábraállni.
2010. febr. 8. 20:01
 22/24 anonim ***** válasza:

Úgy látom eltértünk a témától.:) Kedves kérdező, a szülőket meghódítani nem lesz egyszerű, nekem sem volt az.Én azt mondtam állandóan, hogy: "Ha az van megírva hogy motorral halok meg, akkor úgy sem tudom elkerülni" bejött:)))

Azóta chopperezek, farmerban, meg bőrdzsekiben, néha bőrgatyában, tudom hogy nem elég, de engem a protektoros ruha halálba idegesít.Én tökéletesen biztonságban érzem magam tetőtől talpig bőrben. Persze mindenkinek más jön be, és tartsuk tiszteletbe egymás véleményét.

2010. febr. 8. 21:24
 23/24 anonim ***** válasza:
hát bocsánat, hogy belepofázok uraim, főleg az első pár kommentelőhöz szólnék. vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy kiskorom óta versenyzek. a legprofibb ruhák sem bírnak ki mindent, 140ről is estem már olyat, hogy a seggemen sem maradt bőr. a sisakot b*szhatod, ha épp a kamion megy át a kis fejeden. nem akarom verni a mellem, de tudok motorozni... és NEM megyek ki utcára. ha súlyos motorozási ingerem van, kiválasztok egy vasat, fekötöm az utánfutóra, és kiviszem pályára/terepre, éppen mit hova, és jól kimotorozom magam, aztán visszaülök a kocsiba és hazaviszem. várj, és vegyél autót.
2010. febr. 9. 00:31
 24/24 anonim ***** válasza:
De gyerekesek vagytok.
2010. febr. 9. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!