Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék kismotorozni, de...

Szeretnék kismotorozni, de saknos szüleim nem engedik. Azt mondják veszélyes. TUdom hogy igazuk van, de én nagyon szeretnék, sok haveromnak is van, meg tetszik nekem. Szeritnetek rá tudnám valahogy venni őket?

Figyelt kérdés
14/F
2009. okt. 28. 20:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

* és bocs, yamaha dt, de éppen eszembe volt a suzuki és hát suzuki dt-t írtam, véletlen :D

amúgy meg az enduró röviden ugyan az mint a cross, csak van rajt lámpa, stb... amivel lehet menni forgalomba

2009. okt. 29. 07:26
 12/24 A kérdező kommentje:
aha értem:Dkösz, msot vagyok 8.as
2009. okt. 29. 12:14
 13/24 A kérdező kommentje:
*most
2009. okt. 29. 12:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Már 40-50 ér kapsz egy alap robogot amivel eltudsz döcögni.Nos add el az összes elektromos kütyüd,aztán segits a szomszéd embereknek hátha adnak pénzt,csak elötte mond hogy munkát keresel mert szeretnél venni egykis robogot.Az én robogom felvan tuningolva igy 110-120at megy és azért az már elég sok.Nos ha 10el elesel és farmer van rajtad akkor is meghalhatsz.Nekicsapódsz egy oszlopnak gerinced kitöri:DMárbocs hogy ezt írom.Én 3 évig robogoztam egyszer sem estem el nemvolt semmi.Kétszer probáltak meg leszoritani az útról és 3x megverni de mivel gyors a robcsim megusztam:DNos városba már veszélyesebb volt bemenni,nagyon ottkell lenni észnél,mert sok autos paraszt.Amugy énis járok autoval és nagyon zavarnak a robogosok mert a legtöb pizzafutár töklassu.És ugye bejönnek a sor elé. 18/F
2009. okt. 29. 13:07
 15/24 anonim ***** válasza:
A kedves válaszoló aki a suzuki dt-t írta és utánna kijavította az mondott megint egy nagy hülyeséget a cross nem csak attól különbözik az endurortol h nincs rajta lámpa a motorja teljesen más nagyobb a szervízigénye a crossnak de sokkal erősebb is a váz is más mert a cross sokkal könnyebb csak az ilyen motorhoz nem értő emberek elkezdték terjeszteni h a cross az majdnem ugyanaz mint az enduro de ez nem igaz
2009. okt. 29. 17:00
 16/24 anonim ***** válasza:

hát igen.. a cross és az enduro között igen nagy különbségek vannak. nyomaték, súly, szervízigény stb.. de egy ilyen hozzá nem értő "látszatmotorosnak" a kettő tényleg nem sokban különbözhet.

egy biciklivel való elesés r*hadtul nem hasonlítható egy motorral való eséshez akármilyen a sebesség mert biciklinél nem egy 100kilós "vasdög" esik a lábadra úgy hogy szétzúzza, hanem egy egykézzel felemeltető kis semmi.

az meg hogy smkp-val 40el lehet menni.. jó vicc :D az van előírva, de hogy ki tartja be.. +azért ütnek el az autósok meg tolnak hátulról mert nem haladnak tőled. ha motorral vagy, lámpánál sor elejére és "kilőni" el a fenébe mert máskülönben véged.

2009. okt. 29. 19:21
 17/24 anonim ***** válasza:

Általában kismotorral, robogóval annyival mennek amennyit bír menni. :)

A lélektani határ 125 cm3, felette szoktak már elgondolkodni az emberek, hogy a gázkar nem csak binális :)

Mellesleg, lehet kapni rendszám nélküli segéd-motorkerékpárnak vizsgáztatott, Honda NSR 125 cm3, van amelyik 40 LE ig húzva van. Gondolhatod mit tud, amikor 1000 Kg os autókat szerelnek 50 Le s motorral.

Az a hülye aki felül strandpapucsban, rövidgatyóban és pólóban.

2009. okt. 29. 20:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Jah kikell lövelni.Én egy robogoval járok bent a városban de muszály voltam feltuningolni hogy menjen 100-at és kilöjön a lámpáknál.Különben ezerszer veszélyesebb lenne.néha látok 70es táblánál 40el a belsösávban robogosokat.Tiszta életveszély. 18/F
2009. okt. 29. 20:06
 19/24 anonim ***** válasza:

1. válaszoló te nemtom holélsz..

Farmer nem elég

A jogsi nem 100 ezer

kismotorhoz nemkell egészségügyi vizsga

..

2010. febr. 8. 19:31
 20/24 anonim ***** válasza:

Én Simsonozok és dolgoztam és úgy lett pénzem a jogsira

Ne vegyél robogót, az nem motor.. A motor a váltásnál kezdődik.

A jogsi megvolt nekem 50 ezerből

Amúgy megint javítanom kell az első válaszolót: 52 km/h-val mentél bicóval, elestél, kiszakadt a gatyád és kész? és bmx-el cirka 20-al mehettem amikor elestem és összekellett kapcsozni az állam + bazaltdarabok fúródtak a tenyerembe.. nemtom te egy 52 km/h-s esést hogy bírtál ki ilyen simán..

2010. febr. 8. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!