Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi levegő kell egy 175/70/...

Levente8888 kérdése:

Mennyi levegő kell egy 175/70/r13-as gumiabroncsba?

Figyelt kérdés

2013. aug. 16. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, az előírt légnyomásra vagy kíváncsi, nem a levegő térfogatára. Nos, ebben a vezetőoldali B-oszlopra vagy a tankajtóra ragasztott matricán, esetleg a gépkönyvben jelzett adatok mérvadóak. A guminyomást a gyár írja elő az autóra a tengelyterhelés és a futóműkarakterisztika ismeretében. Éppen ezért sokkal könnyebb lenne, ha tudnánk valamit az autóról is - mondjuk legalább a színét.
2013. aug. 16. 22:03
 2/5 A kérdező kommentje:
igen a légnyomás érdekelne...most nem tudom pontosan, hogy 2,5 vagy 3...amugy egy fiat puntorol lenne szó és ilyen adatokat sehol nem látok
2013. aug. 16. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Leginkább 2,2 bar nyomás. De előttem leírták hol találod meg.
2013. aug. 17. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy Punto esetén biztos, hogy nem kell 3 barra, (de még 2,5-re sem) fújni az abroncsokat. Az én Polo-mon kerek 2 bar a megadott érték, szerintem a Punto-n se lehet több (mint ahogy előttem is írták) 2,2 bar-nál.
2013. aug. 17. 12:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. aug. 17. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!