Ez milyen cső a karburátoron?
Szeretzem egy Suzuki Sepia ZZ-t eléggéhiányos állapotban... szétszedtem kitakarítani, de már szétszedéskor is találtam egy csövet amit nem tudom hogy mi célt szolgálna a karburátoron... Az olaj, a benzin, és a vákum cső az megvan ( [link] )
De a karburátor másik felé van egy cső, ami felment a benzin és olaj tartáj mellé, de semmire nem volt rádugva és nem is találtam semmit amire rá lehet dugni. Mi lehet ez a cső? ( [link] )
Nekem is csak tippjeim vannak.
Itt egy Tomi8000 nevű felhasználó leírta az összerakás menetét, talán ez majd segít.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__366..
Mindenesetre ne hagyd szabadon, mert homok, és egyéb szemét kerülhet a karbiba rajta keresztül. Én így jártam,szétszedtük a hengert és tele volt homokkal.
Először ledugóztam, minek az oda. Addig nem is volt gondom, amíg egy reggel esőben mentem dolgozni. Nem volt erő a gépben, Feltettem stenderre, pörgött ezerrel. Ráültem, gáz, hörgött, leállt. Valami véletlen folytán levettem a dugót, akkor ment mint állat. Később is próbáltam, ugyan ez volt: Szárazon ment, vizesen dúgótlanítani kellett. De mára ez elmúlt.
Most van rajta egy gumicső egy szűrővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!