Simsonon alapjáratot 2 karburátoron se lehet beállítani, valami ötlet?
Figyelt kérdés
Hidegen szívatóval megy egy ideig utána ha leveszem akkor kicsit felpörög és leáll mert nincs alapjárat.Melegen meg húzni kell neki hogy ne álljon le de akkor nagyon pörög.72,76,80-as fúvókával és mind a 4 súbertű állással is próbáltam de ugyan az mindegyiknél.Főtengely szimeringek,hengertalp tömítés cserélve.Valami ötlet?Gyári 50es henger.2013. jún. 13. 18:44
1/5 anonim válasza:
Egy gyári 50ccm-nek nem lenne elég a 67-es főfúvóka?
2/5 A kérdező kommentje:
Amikor megvettem egy évig nem nyúltam hozzá de fulladt a felső tartományban mondom bele nézek hogy miért.80as fúvóka volt benne
2013. jún. 13. 20:47
3/5 anonim válasza:
Az nagy 50ccm-hez. Nekem 60ccm-en van 72-75. 78-as is van itthon, de azzal még nem próbáltam. Szerintem próbáld ki 67-es fúvókával, hátha. (egy fúvóka 120Ft, egy próbát megér)
4/5 anonim válasza:
Még annyit hogy a gyári leírásban is 67-es főfúvókát írnak 50ccm-hez.
5/5 patyex válasza:
A szimeringet ki cserélte ki?
1 ha te akkor nem zár rendesen.a gyújtás felőli oldalon.
2 Megoldás szimeringet kikapot veszel egy vadonat újat és mielőtt beletennéd bekened tömítőpasztával. mert ha a szimering perselye ki van kopva vagy megvan ütve ez a gyakoribb akkor falsh levegőt szív és akkor felpörög és nem lehet alapjáratot kiszedni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!