Amióta meg van az autód mennyit költöttél szervizelésre?
Milyen autód van ?
Mikori évjárat ?
Mennyiért vetted ?
Mióta van nálad ?
Mennyit költöttél rá eddig?
Mit kellet kicserélni ?
válaszokat előre is köszönöm !!
Suzuki Swift
1994, pont mikor születtem
350 ezer ft-ért
6 éve
Amennyiért vettük
kuplung szerkezet + kuplung bowden, 2x generátor, akkumulátor, szénkefék, de még a karosszériára is kellett sokat költeni. Azon kívül 3x volt már műszaki vizsgán.
Vw Polo II
92-es
180 ezer ft
4,5 éve
hát passz, de kb 100 ezer, ha mindent beleszámolunk (tehát műszaki, alkatrészek, olajcsere, olajszűrő csere, gyertyacsere, stb)
vétel után vezérműszíj és vízpumpa csere, 4 új téli gumi, két első lengéscsillapító, két hátsó csapágy, első féktárcsa és fékbetét. Emellett kapott egy friss alvázvédelmet is. (munkadíj nem volt semminél, mindent én cseréltem/csináltam rajta itthon).
És ezen kívül még a benzinpénz, ami nem tudom, mennyi volt az évek során. :)
Audi A4 1.9 TDI
2002
1.500.000 Ft
1,5 éve
150.000 Ft
Csak kopó alkatrészek.
- Mercedes S320 CDI
- 2003-as
- 2.100.000 Ft volt a vételára
- lassan 1 éve van meg
- kb. 550.000 Ft ment rá
- olajak, szűrők, automata váltó felújítás, lengőkarok és szilentek, féktárcsák, fékbetétek, Conti nyári gumik, 18-as gyári Mercedes alufelnik, két új első fényszóró, új díszrács, 2 új infrakulcs-ház, itt-ott 1-2 érzékelő, apró-cseprő dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!