Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amióta meg van az autód...

Amióta meg van az autód mennyit költöttél szervizelésre?

Figyelt kérdés

Milyen autód van ?

Mikori évjárat ?

Mennyiért vetted ?

Mióta van nálad ?

Mennyit költöttél rá eddig?

Mit kellet kicserélni ?

válaszokat előre is köszönöm !!

2013. aug. 16. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Suzuki Swift

1994, pont mikor születtem

350 ezer ft-ért

6 éve

Amennyiért vettük

kuplung szerkezet + kuplung bowden, 2x generátor, akkumulátor, szénkefék, de még a karosszériára is kellett sokat költeni. Azon kívül 3x volt már műszaki vizsgán.

2013. aug. 16. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Vw Polo II

92-es

180 ezer ft

4,5 éve

hát passz, de kb 100 ezer, ha mindent beleszámolunk (tehát műszaki, alkatrészek, olajcsere, olajszűrő csere, gyertyacsere, stb)

vétel után vezérműszíj és vízpumpa csere, 4 új téli gumi, két első lengéscsillapító, két hátsó csapágy, első féktárcsa és fékbetét. Emellett kapott egy friss alvázvédelmet is. (munkadíj nem volt semminél, mindent én cseréltem/csináltam rajta itthon).

És ezen kívül még a benzinpénz, ami nem tudom, mennyi volt az évek során. :)

2013. aug. 16. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Audi A4 1.9 TDI

2002

1.500.000 Ft

1,5 éve

150.000 Ft

Csak kopó alkatrészek.

2013. aug. 16. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:

- Mercedes S320 CDI

- 2003-as

- 2.100.000 Ft volt a vételára

- lassan 1 éve van meg

- kb. 550.000 Ft ment rá

- olajak, szűrők, automata váltó felújítás, lengőkarok és szilentek, féktárcsák, fékbetétek, Conti nyári gumik, 18-as gyári Mercedes alufelnik, két új első fényszóró, új díszrács, 2 új infrakulcs-ház, itt-ott 1-2 érzékelő, apró-cseprő dolgok.

2013. aug. 16. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!