Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A hirdetésben miért írod ki...

A hirdetésben miért írod ki hogy mennyit költöttél a kocsidra?

Figyelt kérdés

Sosem értem hogy emberek miért írják ki hogy most újították fel a váltót 400 ezerért vagy a futóművet 300 ezerért vagy a hengerfejet síkoltatták stb stb.

Kb minden kocsit be lehet lőni mennyit ér.Ha bearanyozza a motort,akkor is annyit fog érni egy annyi idős autó...de néha ezt az orrunk alá dörgöli,attól nem fog többet érni.Mit várnak?

2012. márc. 7. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
De igenis többet ér. Nem annyival általában mint amennyit rá költött, de fontos ez is, hiszen látszik hogy a tulaj nem azzal a mentalitással használta az autóját hogy "Minek költsek rá ha úgyis eladom nemsokára?"
2012. márc. 7. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegy ha pl. fel van újítva a futómű biztos nem kell a jövő héten újra felújítani. A piaci árnál nem fog többet érni, de egy másik autónál, ahol ugyanaz az alkatrész cserés többet fog érni.
2012. márc. 7. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nos, nemtudom te hogy vagy vele, én nem látok bele a motorba, sőt a váltóba se,ha azt állítja hogy javíttatva volt, sőt, ha ezt tudja leinformálható számlával is igazolni, akkor inkább azt veszem meg. Igaz autószerelő vagyok úgyhogy tudom hogy mi mire utal, de egy laikusnak ez egy biztosíték átb*szás ellen.
2012. márc. 7. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha megvan a számla az alkatrészről akkor tudja a vevő, hogy arra nem kell költenie egy ideig.

Vezérléscsere, olajcsere, fékbetétcsere ilyesmi!

A váltó felújításról nem is beszélve...

2012. márc. 8. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!