A Suzukisok miért ragasztanak ki az autójuk hátuljára mindenféle viccesnek szánt gagyi szöveget? :D
Én maximum figyelmeztető szöveget raknék hátulra, azok számára akik nem ismerik a követési távolság fogalmát. Nem hiányzik nekem az, hogy ha nekem vészfékeznem kell és belém csússzon egy hülye tapadós állat. Hátha a felirattól észreveszi, hogy nem éppen megfelelő távot tart.
PL: Ha ezt eltudod olvasni akkor túl közel jöttél!
Nem viccből, hanem figyelmeztetésből. És ez márkafüggetlenül mondom.
Eddig a legjobb a
"Lehet hogy ciki, lehet hogy öreg, de ki van fizetve"
szöveg volt.
Nekem anno csak az első saját autómon, egy Trabin voltak matricák (90-es évek közepe), egy "TOLNI" felírat a hátulján (ami egyébként bejárati ajtókon szokott lenni), mellette jobbról-balról egy-egy fekete öntapadós fóliából kivágott tenyérlenyomat. Lent, a kipufogó fölött pedig egy háromszög alakú veszélyes, káros anyagra figyelmeztető matrica döglött halakkal meg ilyenek, cimborám szerezte nekem valahonnan.
Gondolkodtam ilyesmin is, hogy "igaz, hogy az ön autója gyorsabb, de akkor is én vagyok elől..." vagy "ne villogj, mert kihúzom a szívatót".
A legjobbat egy német kamionon láttam, tetszett a szövege: "Nélkülem olyan szép üres lenne az autópálya... akárcsak a maga hűtőszekrénye."
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mikkel dekorálja a saját kocsiját, ha úgy érzi, hogy neki az tetszik. Soha nem láttam még bántó, sértő tartalmú feliratot egy autón sem, amíg ez így marad, legfeljebb mosolyogni kell rajta, ha utolérsz egy "suzukit", és viccesnek szánt szöveget látsz a hátulján.
Sok gagyi 1-2-3-4-es Golfon is látok ilyen feliratokat.
"apámtól a 2-es bizonyítványért", "öreg az autó de ki van fizetve", "siess csak már várják a vesédet"
Utolsó!
Azért a Golfot nem nevezném gagyinak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!