Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóüveg sötétítő fóliát...

Autóüveg sötétítő fóliát milyen anyaggal ragasztanak?

Figyelt kérdés
Befagyott az ajtóm mikor esett a hó és erőből kirántottam, kicsit levált a fólia.

2012. dec. 18. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Csere-nyílván meg is gyűrődött
2012. dec. 18. 10:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, csak nagyon picit levált a tetején vissza akarom ragasztani, hogy ne jöjjön le mégjobban. Akkor már tényleg cserélni kell. Na de a kérdésre is kaphatnék választ???
2012. dec. 18. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz ők nem használnak anyagot.. Ők csak bevizezik és felrakják a fóliát, aféle "öntapadós". Igazából sehogy nem tudod megcsinálni, legalábbis esztétikusan.
2012. dec. 18. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet próbálkozni, pl hőlégfúvóval, de nem lesz az igazi. Átlátszó ipari ragasztóval lehet (ne) megoldani, de ahhoz esélytelen hogy hozzájuss. Egyébként hogyha beszilikonozod az ajtót nincs ilyen probléma.
2012. dec. 18. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Mondom hogy csere,nemhiszel nekem apa...XD

2012. dec. 20. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!