Sötétítő fóliázás kérdés? (többi lent)
Van egy kocsim, melynek a hátsó ajtó ablakai, a hátsó szélvédő sötétítő fóliázva van. A fólia és az üveg között van matrica. Az első szélvédőn egy sötétítő csík van, de ha lehajtom a napellenzőt ugyanakkora, vagy kisebb. DE műbizonylat nincs. (Egy KPM-es (ingyenes műszaki felülvizsgálati akción) már kérte volna a műbizonylatot) Én azt olvastam, h a "B" oszloptól hátrafelé akármilyen sötétségű fóliát ragaszthatunk, ill. előre is, ha nem lóg túl a napellenzőn.
Kérdés: Büntethet a rendőr? Átmegy így a műszaki vizsgán? (még egyszer jelzem, műbizonylat nincs.) A választ előre is köszönöm!
Műszakin nem biztos, hogy átmegy, a rendőr ilyenért??!! Miért nem büntetnek manapság?
Műszakin is átmehet, ha nem a KH-hoz viszed, hanem egy külsős vizsgaállomásra.
Sima műszakin átmegy.
De KPM-en nem.
Amúgy nekem is így van lefóliázva a kocsim. elől csík hátul csík meg a 2 hátsó oldalsó ablak. nem bubis nem zavarja a kilátást. Nem kötöttek bele idáig. Amúgy a hátsó ablakot is lehet fóliázni hivatalosan már egy pár éve de abbalehet bele köt valami begyepesedett rendőr. Én KPM vizgára leszoktam szedni. általába mire ilyenre kerül az autóm úgyis fel kell újítani meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!