Mennyibe kerül egy olajcsere, ha én viszem az olajat? Nem feltétlenül szakszervizre gondoltam.
Lészűrő a mosógépbe??? Nem normális aki ezt irta.Ha nem tudsz évente min 15-20 ezret áldozni az autódra járj busszal.Amúgy kb 2000 Ft a munkadij.
Ha attól félsz átvernek,akkor vidd te az olajat,s nézd meg azt töltik-e bele.Nincs probléma utána.
Hát ahogy eddig kiderült autótípus függő, nekünk egy wagon r+-unk van, nem nagyon szeretem, bár megbizható és tudja tartani a tempót, no nem autópályán, bár ha az M1/M7-es közös szakaszán ha láttatok egy szürkét 160-nal menni az én voltam:D Egyszer hátszéllel elértem a 180-at:D De amikor a szerelőtől megkapom a számlákat mindig elröhögöm magam és az jutt eszembe hogy 3-szor 4-szer ennyit kellene fizetem ha egy komolyabb autóm lenne!
Bele az olajszűrő kb. 1000, a légszűrő 1500! Egyszer amikor eltört a féltengyely és azt kicserrélte, hátsó fék betétekkel együt 25.000-re jött ki az egész! Munkadíjjal együtt! És ez az az autó amire aztmondják igazábból mindegy milyen olajat raksz bele, anélkül is elmegy! Nem egy Lada Niva de a motorja elpusztithatatlan!
Ha elfogadtok egy tippet:
www.mobilolajcsere.com
Itt mindennel együtt 8eFt-től van az olajcsere és még ki is jönnek házhoz!
Én online kértem ajánlatot, szinte azonnl küldtek 3 fajtát, én a közép minőségű csomagot válaszottam, a megjelölt időpontban, pontosan megjelentek és profin megcsinálták kb 15-20 perc alatt!
Ha boltban vettem volna meg az anyagokat, akkor drágábban jöttem volna ki szerintem, és nem kellettösszepiszkolnom a kezem sem! Nem utolsó sorban nem kukába dobják az olajat hanem hivatalos úton, megsemmisítbe adják le! Nekem bevált!
Nekem 24-25 ezer a szerelőnél
durván 16 ezer az olaj( 4+1 liter castrol edge 5w40)
kb 3000 az olajszürő és még 5000 a csere.
Ha én viszem akkor is 16 ezer az olaj és akkor még a szürőt is bekell szerezni bárdiba pl ahol nekem drágábban adják mint a szerelőnek akinek van kedvezménye, tehát nem értem ezt az "én viszem az olajat" dolgot. Én is akartam már úgy de így olcsóbb, mivel szerelőnek van kedvezménye a bárdiba így olcsóbban tudja adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!