AUDI A4-es kocsit szeretnék venni, olyan 8 éves körüli,120. 00-140. 000 km van bennük (leírás alapján), hozzáértő, esetleg aki audikkal foglalkozik mit ajánl? Milyen tapasztalatok vannak? Illetve autóvásárlásnál miket nézzek meg rajta feltétlenül?
Ugye te sem hiszed el azt a 120-140 ezer KM-et? Amúgy ha megírnád, hogy legfeljebb mennyiért keresel akkor jobban tudnék segíteni.
És tudom, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni, de én inkább a 3er BMW-t ajánlom.
Nyilván hitellel venném, de mielőtt lehurrognátok, tisztában vagyok a lehetőségeimmel, és természetesen nem 10%-ra venném, hanem minimum a felét le akarom tenni! Így összesen a 2.000.000-2.200.000-ig gondolkodtam!
Egyébként pedig odaírtam a km-re h "leírás szerint". A kérdés nem az volt h én mit hiszek, hanem, hogy 120.000-140.000 km-el mennyire megbízható mondjuk egy audi, volkswagen, stb, általában egy autó!
10:43-ashoz:
Ez az oldal (mobile24) amit ajánlasz, tudsz valamit? Mennyire megbízható? Ismersz olyat aki ezen keresztül vett autót? Mert ahogy nézem, még reg adóval is jobban megéri mint itthon! (Erről feldobok egy kérdést, hátha vannak tapasztalattal rendelkezők az oldalon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!