Évi 17-20. 000 km futásteljesítménnyel dízel vagy benzines autót érdemesebb-e venni?
Figyelt kérdés
Vegyes használatra lenne: nagyjából fele városban, fele pedig közúton.2013. aug. 15. 16:08
1/18 anonim válasza:
Hát nem is tudom, itt már jó a dizel is, de még benzines is.
Ha új autót veszel, akkor dizel, hiszen egy darabig nem szabad baja legyen, és jóval kevesebbet eszik.
De ha használt, akkor inkább a benzines.
2/18 A kérdező kommentje:
Tudnál esetleg konkrét típusokat ajánlani. (Max. 2M-ig, de akkor az már nagyon a plafon).
2013. aug. 15. 16:15
3/18 anonim válasza:
Majd mindjárt nyomják az audit bmw meg mercit. TDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Más nem is létezik.
Amúgy meg hasznaltauto.hu
Beállítod, hogy 2 milka, meg hogy dízel, meg kb mekkora köbcentis motort akarsz, és válogatsz.
6/18 anonim válasza:
Kia Ceed 1.6 CRDI.. nincs benne kettőstömegű lendkerék, se PD elem :)
8/18 A kérdező kommentje:
Ezek után már meg sem merem kérdezni, hogy mi is tulajdonképpen az az ominózus kettős tömegű lendkerék vagy az a PD-elem... :D :D
Annyira csak nem lehet rossz az a VW, ha ilyen irtó sok mászkál belőlük az utakon.
Az Opel az nem szokott, khm... hajlamos lenni a rohadásra? (Szép velősen, magyarosan kifejezve.)
2013. aug. 15. 20:01
9/18 A kérdező kommentje:
Igazából talán a magas építésűek állnak a legközelebb hozzám.
2013. aug. 15. 20:02
10/18 Dörmögő válasza:
A régi opeloknak van gondjuk a rozsdával a hátsó sárvédőíveknél, és az ajtók aljánál, máshol nem annyira jellemző a rozsda. Az újabb opelok nem tudom hogy kinőtték-e már ezt a betegséget. De ezt ne úgy képzeld el hogy veszel egy opelt és kirohad alólad. Láttam én már 20 éves opelokat is rozsdamentes kasznival. Viszont az 1.7 Isuzu dieselek elég strapabíró motorok. És valóban jók a Volkswagenek is 1.9-es TDI motorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!