Melyik gyárt masszívabb járműveket a Toyota vagy a Ford?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 16:03
1/4 anonim válasza:
Kérdés, melyik kontinensen működő gyárakra gondolsz...Mert a yenkik baromi nagy, erős autókat gyártanak mindkét márkából az Európaiakhoz képest.Japánban meg egészen kis talicskák is előfordulnak belső használatra.
De asszem a Ford a jobb ebben a témában.
2/4 anonim válasza:
Tényleg? Ez hülyeség. A Fordnak is és a Toyotának is van idétlenül kicsi autója, ami semmire nem jó, csak parkolni. Aminek ugye haszna nincs, ha egy szatyor nem fér el sehol benne.
Egyébként meg mit értesz "masszív jármű" alatt?
3/4 A kérdező kommentje:
Európára gondoltam.
Masszív alatt azt értem hogy melyik a strapabíróbb,melyik bírja jobban a strapát.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. aug. 16. 09:08
4/4 anonim válasza:
A jelen években teljesen mindegy. Régebbről is szinte mindegy, hogy Ford, vagy Toyota. Európában egyik se az eredeti értékeken fut szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!