Dugattyúgyűrűk közül a Tarabusi az milyennek számít?
Valaki szerelt már ilyen gyűrűgarnitúrával autót? Mennyit bírt még utána a motor olajfogyasztás nélkül?
A Goetze gyűrű csak pár ezer Forinttal drágább, de azt dicséri mindenki.
Tarabusi egy gagyi szar,azt babetába sem raknám be.
A goetze gyűrű meg zabálja a hengert mint állat.Én egy gép műhelyben gyártattam dugót meg gyűrűt is.
és ezt csak hallottad, vagy van tapasztalat is a gyűrűkkel?
Mert pl Goetze gyűrűkből voltak a passring gyűrűk, amik igazodtak a hengerfalhoz, azok koptatták a hengerfalat, hogy tökéletes legyen a kompresszió.
Ha a Goetze nem jó, akkor melyik a jó? :-)
Tapasztaltam is kis pajtás!
Volt egy 2-es golfom elkoptak benne a gyűrűk a hengerek tökéletesek voltak(ki is lett mérve)as-szem 10 ezret sem mentem el a goetze gyűrűkel és még jobban ette az olajat mint előtte,arról meg nem beszélve hogy úgy nyomta a kártel gázt mint állat.Szétszedésnél kiderült hogy örült módon megkoptatta a hengereket a gyűrűből semmi nem kopott szinte.
Fúrás lett a vége!
Ezzel a tarabusi ganajal meg a cimbim járt rosszul,tavaly tavaly gyűrűzte az opel-ját as-szem egy 1.7 dr motor és elég keveset bírt azt hiszem valami 5 ezer kilométer után kezdte el zabálni az olajat egyre egyre többet.az idén februárba szedtük szét romá voltak kopva a pár hónapos gyűrűk pedig gyári gm olaj volt a gépben és nem is volt hajtva a járgány főleg amilyen nagy apásan vezet a srác.na meg az a putri nem is nagyon megy egy jobb Trabanttal odaverném:)
Egyszonak is száz a vége most kolbenschmidt gyűrűk vannak a gépében és ha jól emlékszem most jár 15000km-nél és azt mondja nem fogy az olaja.
Halihó!
A tarabusit nem ismerem de a goetze az jó minőségű gyűrűk.
a régi autómat a szerelő ilyen gyűrűket tett bele és jó sokáig bírta még.
egyébként gyűrűztetni akarsz?
Milyen autód van?
Nem mindig válik be a gyűrűzés nagyon meg kell nézni a dugattyúkat na meg a hengerek falait hogy mennyire vannak megkopva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!