Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dugattyúgyűrűk közül a Tarabus...

Dugattyúgyűrűk közül a Tarabusi az milyennek számít?

Figyelt kérdés

Valaki szerelt már ilyen gyűrűgarnitúrával autót? Mennyit bírt még utána a motor olajfogyasztás nélkül?

A Goetze gyűrű csak pár ezer Forinttal drágább, de azt dicséri mindenki.

2013. aug. 15. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Tarabusi egy gagyi szar,azt babetába sem raknám be.

A goetze gyűrű meg zabálja a hengert mint állat.Én egy gép műhelyben gyártattam dugót meg gyűrűt is.

2013. aug. 15. 21:51
 2/5 A kérdező kommentje:

és ezt csak hallottad, vagy van tapasztalat is a gyűrűkkel?

Mert pl Goetze gyűrűkből voltak a passring gyűrűk, amik igazodtak a hengerfalhoz, azok koptatták a hengerfalat, hogy tökéletes legyen a kompresszió.

Ha a Goetze nem jó, akkor melyik a jó? :-)

2013. aug. 16. 06:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Tapasztaltam is kis pajtás!

Volt egy 2-es golfom elkoptak benne a gyűrűk a hengerek tökéletesek voltak(ki is lett mérve)as-szem 10 ezret sem mentem el a goetze gyűrűkel és még jobban ette az olajat mint előtte,arról meg nem beszélve hogy úgy nyomta a kártel gázt mint állat.Szétszedésnél kiderült hogy örült módon megkoptatta a hengereket a gyűrűből semmi nem kopott szinte.

Fúrás lett a vége!

Ezzel a tarabusi ganajal meg a cimbim járt rosszul,tavaly tavaly gyűrűzte az opel-ját as-szem egy 1.7 dr motor és elég keveset bírt azt hiszem valami 5 ezer kilométer után kezdte el zabálni az olajat egyre egyre többet.az idén februárba szedtük szét romá voltak kopva a pár hónapos gyűrűk pedig gyári gm olaj volt a gépben és nem is volt hajtva a járgány főleg amilyen nagy apásan vezet a srác.na meg az a putri nem is nagyon megy egy jobb Trabanttal odaverném:)

Egyszonak is száz a vége most kolbenschmidt gyűrűk vannak a gépében és ha jól emlékszem most jár 15000km-nél és azt mondja nem fogy az olaja.

2013. aug. 16. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Látom komoly autószerelői múlt van a háttérben...kispajtás.
2013. aug. 17. 14:44
 5/5 anonim válasza:

Halihó!

A tarabusit nem ismerem de a goetze az jó minőségű gyűrűk.

a régi autómat a szerelő ilyen gyűrűket tett bele és jó sokáig bírta még.

egyébként gyűrűztetni akarsz?

Milyen autód van?

Nem mindig válik be a gyűrűzés nagyon meg kell nézni a dugattyúkat na meg a hengerek falait hogy mennyire vannak megkopva!

2013. aug. 19. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!