Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az emberek miért nem foglalkoz...

Az emberek miért nem foglalkoznak azzal ha valaki autót lop?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom autóját akartuk a bontóba vinni, csak ő éppen nem ért rá ezért odaadta a kulcsokat, hogy vigyük el nélküle, csak szabaduljon tőle.

Elmentünk az autóért ami az utcán állt és nagyon régóta kerülgethette már a sorsát mivel a zárat kinyitni sem lehetett, így mindegy is neki, bevertük a vezetőoldali ablakot.

Aztán az indítás sem ment könnyen azzal is babrálni kellett vagy 2-3 percig, mire beindult.

Mindezt egy forgalmas utcán, jöttek is az emberek szép számban, mindenki odanézett, de senki sem szólt vagy vette elő a telefonját,hogy hívja a rendőrséget, aminek ez esetben örültünk is, de ha mondjuk egy valódi lopás történik akkor?!...akkor is ez lett volna...

2013. aug. 15. 00:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Írod, hogy egy roncsról volt szó.. Egy nagyon rossz állapotban lévő autóról.

Én ennek csak örülni tudok, hogy azért a magyar embereknek, legalább annyi esze van, hogy tudja egy tragacsért csak nem kockáztatja senki a lebukást. Én se hívnék zsarut, mert minek? Az autó tolvajok nem így dolgoznak, hogy fényes nappal forgalmas utcán próbálnak ellopni egy rossz állapotban lévő autót.

Mikor én idióta fejjel bezártam a kocsiba a kulcsomat, mivel a kulcson van csomagtartó nyitó külön és ilyenkor még a zár nem old, hát kinyitottam, míg ittam a csomagtartóban lévő lötyimet, bedobtam hülye fejjel a kulcsot és lecsuktam a csomagtartót.. Aztán az tényleg kocsifeltörésnek nézett ki, egy tök normál állapotban lévő autó, éjjel, ott babrált az akit hívtam a zárnál. Pár percen belül szirénázva megjelent hirtelen egy rendőrautó és magyarázatot és papírokat kértek.

2013. aug. 15. 00:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én autómon elromlott a riasztó távirányítója, motorháztető alatt egy eldugott helyen lehet kulccsal lekapcsolni.

Forgalmas úton, üvöltő riasztó mellett babráltam a motornál 5-10 percig, senki nem jött oda, hogy mit csinálok.

Az emberek 99%-át hidegen hagyja a dolog, meg persze félnek...

2013. aug. 15. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Lett volna ott egy ablakban egész nap dekkoló, unatkozó nagymami/nagypapi, ne félj, hamar ott lettek volna a zsaruk.

Egyszer vártam a komámra az autójában, a jobb oldalon ülve, ahol nincs ugye kormány, vagy fél óráig ott ültem, és egy öreg szivar bámult az ablakból szúrós szemmel. Na utána pár perc múlva megjelent egy rendőrautó, és még a rendőrök is röhögtek az egészen.

2013. aug. 15. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Amíg az az autó nem a sajátjuk, hát úgy vannak vele, hogy miért keveredjek bele? Tárgyalásra járni, tanuskodni, kell ez nekem? És hát a válasz többnyire az, hogy nem.
2013. aug. 15. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:

2:

Mivel hétköznapi dolog az autóriasztó hang, és az esetek 90%-ában nem lopásról vagy lopási kísérletről van szó, hanem rámászott a macska a rossz riasztóra, de olyat is láttam, hogy elment egy ember az autó mellett és erre riasztott, meg olyat is láttam sokszor, mikor a tulaj szerencsétlenkedik, ezért nyilván senki sem akarja tévesen kihívni a rendőröket. Az autóriasztó elsősorban a tulajnak szól.

2013. aug. 15. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:

3:

Szauron szeme mindent lát :-)

Én egyszer egy rendezvényen vigyáztam egy utcán elhelyezett "ojjektumra", ott álltam "szauron" kerítése előtt, végig engem bámult, fél óra múlva kieresztette a kutyát az udvarra, 2 óra múlva meg megkérdezte mit csinálok. Hasonló rendezvényen gyakran hívtak már rendőrt, pedig volt tőlük engedély.

2013. aug. 15. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!