SOS! Holnap eladom az autómat és nem tudom milyen tartozékot kötelező adni hozzá?
Figyelt kérdés
Csak azt adom, amit muszáj, ami kötelező. Mik azok?2013. aug. 14. 22:05
1/7 anonim válasza:
Semmit nem vagy köteles adni az egyébként is elvárhatón kivül (kulcsok, stb)
Nem kell odaadni az elsősegélydobozt meg hasonlókat
2/7 anonim válasza:
Szerintem a gyári pótkereket és az elakadásjelző háromszöget illik odaadni az új tulajnak. Továbbá a szervizkönyvet és a kezelési útmutatót is. Ha van olyan kártya, amin rajta vannak a különböző kódok (kulcspótlás, audio egység), akkor azt is add oda.
3/7 anonim válasza:
Elakadás jelző az a piros vagy narancssáraga háromszög),és izzókészlet (bár ez már nem kötelező,ha minden igaz a rendőr sem kéri az izzó készletet hála a modern autók egyszerűségének :D),az emelő és a poroltó még(magyarországon a poroltó sem kötelező tartozék ha jól tudom) .Szóval csak az alaptartozékokat.
4/7 anonim válasza:
Szerintem azért az eü dobozt, háromszöget, emelõt és pótkereket illik odaadni, kötelezô kellékek. Nagy kicseszés, ha kiveszed belôle.
A pumpa, láthatósági mellény, esetleg az izzószett (ha van egyáltalàn) maradhat nálad.
5/7 anonim válasza:
Attól függ. A saját emelőmet biztos nem adom oda, az más ha a gépkocsinak van gyári emelője
6/7 anonim válasza:
Az emelőt mindenképp.Az elakadásjelző törvényi tartozék, tehát illik. Keményre fújt, ép pótkerék az barátságos gesztus.
ezen felül csak az úri jókedved diktál..
7/7 A kérdező kommentje:
Eladtam. Nem adtam hozzá semmit. Szépen kipakoltam mindent. Csak a pótkerék a hozzávaló emelővel maradt az autóban. Nem is kérték, nem is reklamáltak.
2013. aug. 22. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!