R.I.P.kes kérdése:
Milyen 400ccm es gyorsulási motort tudtok ajánlani? Ami jól is néz ki és harap is.
Figyelt kérdés
Most 16 éves vagyok októberben töltöm a 17-et és nem tudom hogy most októberben letegyem-e a 125ccm-re a jogsit 11 kilowattig vagy várjak 18 éves koromig, hogy 400 asom lehessen.
köszi előre is
2013. aug. 14. 11:14
1/6 anonim válasza:
Várj vele ez a legegyszerűbb, én is letehetném az A2-őt de a f**zom fog méricskélni hogy na most erre ráülhetek, amarra meg már nem, inkább megcsinálom majd 3-4év múlva rögtön az A-t
21/F
2/6 anonim válasza:
Gyorsulási, az. Mi van, mennél Kunmadarasra rekordot dönteni?
3/6 anonim válasza:
Miért pont 400 ccm a limit? Egyik kategória sem határozza ezt meg.
4/6 A kérdező kommentje:
Helyesbítek 125ccm 11 kilowatt-ig tehetném most le, aztán 18.életévemet ha betöltöm akkor 25 kilowattig, ami azért jóval több. És igen nekem jobban bejönnek a versenymotorok, gyorsulási motor kinézetű járgányok. ;)
2013. aug. 14. 13:56
5/6 anonim válasza:
A2-es jogsit tehetsz, már nem a korlátozott van és 35 kw-ig jó,használtautón keress úgy hogy a kw-t állitod 35ig és gyorsaságit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!