Lehetséges a gyári gyorsulási értéknél kicsivel jobbat kihozni normál útviszonyok közt gyári állapotú autóval?
Lehetséges. Az én ezres Polo-mnak gyárilag 21 másodpercet adtak meg 0-100-as sprintre.
Ehhez képest, amikor megvettem a kocsit, próbaképp mértem párat és a legjobb 17,3 másodperc lett. De a többi mérés is 18 körül volt. Szóval nem tudom, mit mértek régen a gyárban, vagy hogy, de szerintem, főleg régi kocsiknál, elképzelhető, hogy a kocsi többet tudjon, mint a gyári érték.
Köszönöm a válaszokat:)
haramadik: A VW lehetséges hogy kicsit "alulértékeli" a kocsijaikat, imserősöm is ezt mondta hogy a gyári adat a Passatjára 11.3 mp, és sikerült neki 10 mp alatt a 0-ról 100-km-re gyorsulás teljesen gyári kocsival.
Lehetséges. Gyári adatok az autó teljes menetkész tömegével (50-70l üzemanyaggal) mérik a 0-ról 100-ra sprintet.
Jobb eredmény is kihozható. 10l üzemanyaggal a tankban, és hajnali órákban a vízpart mellett jobb eredmény érhető el. Sokat számít a levegő hőmérséklete, páratartalma és a tengerszint feletti magasság stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!