Hogy kell kinyitni a nem távirányítós kulccsal rendelkező autókat?
Mivel a tied kulcsos, ezért bezárni is azzal kell (gondolj a bejárati ajtóra)! Bezárni el ne felejtsd, hamar megszabadítanak tőle!
Össze nem lehet karistolni, hacsak szándékosan nem.
Ja, köszi mkinek...
Teszek bele riasztót és akkor lesz hozzá távirányító. Meg is van oldva! :)
Nem kell bele riasztó csak egy központizár vezérlő ami kb 8000ft.
19:16-os: nem tudom milyen kocsid van de a 11éves autónk csomagtartóját a lámpánál esélytelen hogy kinyitják a mivel járó motornál nem lehet kinyitni pedig le se zárom, ezt így oldották meg. Amúgy központizáras.Gondolom a fiatalabb autókban is van ilyen.
Hallod, hogy te mekkora sznob lehetsz... miért lenne gáz, hogy kulccsal kell kinyitni?
Egyébként meg, ha annyira zavar, 10 körül kapsz távirányítós központi zárat.
Téglával bevered az üveget benyúlsz felhúzod a kis pöcköt, és kinyitod. Bezárni, kiszállsz, és lenyomod a kis pöcköt.
Ez amúgy az összes autónál működik.
Egyszerű és nagyszerű :D csináld úgy mint én :D
Ladám van! Csomagtartó lefalazva, kilincsek is lefalazva
csak elektromosan nyílik minden , van egy riasztó meg kp-zár megnyomom a távirányítón a gombot nyílnak az ajtók, ha akarom a csomagtartót kinyitom vagy távirányítóról vagy gombbal, megnyomom a másik távirányítón a 4 közül azt a gombot ahol be akarok szállni és már ki is nyílik az ajtó :D
Ennyire egyszerű :) (nekem) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!