Ha kap az autóm egy teljes generált, visszatekerhetem a kilométer számlálót nullára?
Ehhez nem kell teljeskörű javítás: akkor is visszatekerheted, ha csak el akarod adni. Itthon nagy divatja van ennek.
Egyébként ha az elmélet oldaláról nézzük, akkor sem lehet nullázni a számlálót. Hiába rakod rendbe a motort, az autó nem lesz vadonatúj. Még akkor sem, ha a teljes hajtáslánc és a futómű is megkapja, ami neki jár. A vázszerkezetben akkor is benne lesz az a fáradás, ami a megtett sok tízezer-százezer kilométeren érte, ezen pedig nem segít a lakatolás. Persze ha 0-ról építed újjá az autót, restaurálásként, akkor más a kérdés, de akkor meg könnyen bele lehet botlani abba, hogy vajon ha teljesen új karosszériát építesz, abba pedig beleműtesz egy blokköntvényt, amiben mindent kicseréltél, akkor még tényleg az eredeti autóról beszélünk-e (avagy: Lincoln fejszéje).
Azt ugye tudod, hogy ha bizonyítani tudják, hogy tekerted az órát, akkor mehetsz 1 évre börtönbe? + Ha nekem akarod eladni az autót én még meg is rugdoslak?
Neked hogy esne, ha ezt más csinálná meg?
Sose értettem, minek tekergetni azt a francos órát. Értelmes ember úgyse km állás szerint vesz használt autót, hanem állapot alapján.
Ráadásul én még valamilyen szinten büszke is vagyok a kocsimra, hogy igen, 200 ezer km-ert már kibírt gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!