Suzuki Swift Kilométer óra csere? Km/óra hitelesítés?
Van egy 97-es Suzuki Swiftem,kicseréltem benne a km órát fordulat számosra, működik is faszán. csak éppen a km óra csal! 60Km/ó 50-et mutat!
a fordulat szám merő meg mikor ráadom a gyújtást felugrik 3500 ra és ott van az alapjárat!!!! ezt hogyan lehetne rendesen beállítani???
Hát ez elég furcsa. Olyan, mintha az óracsoport nem ehhez az autóhoz való lenne. Suzukihoz sajnos nem értek, hogy ezt valahogy át lehet-e állítani, programozni.
Azonos motorú autóból származik az óra?
mind a kettő 1,3 8 szelepes.
mi lehet a gond..
Na szóval én nem rég variáltam a km órámmal mert az enyémbe se lenne gyárilag ford szám mérő de az előző tulaj rakott bele. De 1.3 as motor van az én kocsimba és így csalt a forsz szám mérő. Így vettem egy 1.3 as ból óracsoportot és ki cseréltem a belsejét és a neked a lényeg: a belső elektronikát csak úgy lehet ki cserélni ha leveszi az ember a mutatókat és a számlapot. Na nálad is ez a helyzet le vették a fordulat szám mérő mutatóját és szarul tették vissza tudod honnan tudom biztosra? Onnan hogy nekem is úgy sikerült elsőre vissza rakni a mutatót, hogy pont 3500 nál volt ha ráadtam a gyújtást!
A feladatot: Kiveszed az egész óracsoportot a helyéről leveszed róla a plexit, szépen lassan lefeszegeted a mutatót a helyéről villával nekem is tanácsolták akkor meg is lepődtem de tényleg bevált és ha levetted a mutatót rá adod a kocsira a gyújtást és akkor pont úgy kell vissza raknod a mutatót, hogy a kis müanyag pöckön legyen a mutató és vissza rá nyomod a ford szám mérő tengelyére! És jól is fog mérni! A km óra meg szerintem azért mér rosszul mert el kopott a km óra spirál hajtó fogaskereke. 3000Ft kb egy új spirál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!