50 cm3-es robogó vásárlása előtt állok. Még sosem volt robogóm, mindig autóztam. Hány kilós embert tud egy robogó kényelmesen sík terepen elcipelni városon belül? Nem vagyok egy átlag súlyú alkat ugyanis.
Egy 50-es motor elvisz 100kg-san is egy embert, de azt mondanom sem kell hogy magadnak se élmény, és a robogó teljesítményéből is visszafog
Vannak nagytestű robogók is amik javíthatnak a vezetésen, gondolom magas is vagy akkor főként nem célszerű kis szúnyogot venni mert gyerekekre van méretezve
Ha minden kötél szakad csináld meg az A-s jogsit és olyat vehetsz amin elférsz
Jómagam 120 kg körül vagyok (pontosan nem tudom, mert nem méregetem). Évek óta gond nélkül járok egy Aprilia Scarabeo-val, 60-as utazótempóval.
Előtte egy Yamaha Neo's-al kezdődött robogós pályafutásom, a 60-at az is tudta alattam.
Annyi volt a gond, hogy értelemszerűen az én súlyom alatt pár decivel többet nyakalnak be ezek a gépek.
Amúgy sok országban (főleg keleten) ezeket az 50-es robogókat 2 személlyel használják, mert ott engedélyezett. Én nincs velük gond, fel vannak erre készítve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!